Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978

2 400 Ft

Cikkszám: 3070900069787 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Eperke karkötője lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyedi és divatos ékszert készítsenek maguknak. A készlet egy aranyozott fémláncon és egy eper alakú charm-díszszel rendelkezik, amely még szebbé teszi a karkötőt. Az állítható csat lehetővé teszi a könnyű és kényelmes illeszkedést a gyermek csuklójához. A Djeco termékei minőségi anyagokból készülnek, ezért strapabíróak és hosszú ideig tartanak. A karkötő alkalmas gyermekkorosztálynak, és tökéletes választás azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek kreatívak és divatosak lenni. Ha szeretnéd kedvesedet meglepni egy szép és egyedi ékszerrel, akkor a Djeco Eperke karkötője a tökéletes választás.

Gyakori kérdések

Ár a Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978 lhaj 2400 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Zenedobozok, Ékszerdobozok - Hasonló termékek: Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978, Lovas karkötő – Gyermek ékszer – Joe bracelet Djeco – DJ06974, Édes Karkötő – Gyermek ékszer – Tutti bracelet Djeco – DJ06979, Balerina melódia – Zenélő ékszerdoboz – The ballerina's tune – Djeco