Erdei állatok – Játékgyűjtemény 2 éves kortól – Ludo Wood – DJ01628

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900016286 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ludo Wood – 4 játékkészlet a Djeco-tól Egy fényes, imádnivaló doboz, amely négy szórakoztató játékot tartalmaz erdei állatos témával. A Ludo Wood tökéletes készlet a Djeco által frissített négy klasszikus játékkal való megismertetésre, amelyet kifejezetten a 2 éves és idősebb kicsik számára terveztek. Tartalom: A csomagban található a következő játékok: A játék, a játék, a játék, a játék, a játék, a játék, a játék, a játék, a játék: 4 játék: 1 mágneses horgászjáték, 1 memóriajáték, 1 szerencsejáték, 1 gurító-mozgató játék (kártya, fa, műanyag, zsinór, mágnes), 1 díszdoboz. Nincs szükség játéktáblára – csak fordítsd meg a dobozt! Tervezte: Géraldine Cosneau A Ludo Wood erdei állatos játékgyűjtemény egy fantasztikus módja annak, hogy a kicsiket bevezessük a játékok izgalmas világába. A játékok célja az, hogy segítsék a gyerekeket a memóriakészségeik fejlesztésében, a szerencse és a stratégiai gondolkodás kialakításában, valamint a finommotorikus képességek javításában. A játékot 2 éves kortól ajánljuk, és 4 játékos játszhat egyszerre. A mágneses horgászjátékban a gyerekeknek kihívást jelent a kis halak megragadása, miközben javítják a koordinációs készségeiket. A memóriajáték során a kicsiknek meg kell találniuk az azonos állatokat, így fejlesztve a memóriájukat. A szerencsejátékban a dobókocka határozza meg, melyik állatot kell gurítani, amelynek eredményeként a gyerekeknek el kell helyezniük a megfelelő állatot a táblán. Az utolsó játék a gurító-mozgató játék, amelyben a kicsiknek át kell gurítaniuk a labdákat a különböző pályákon, miközben javul a finommotorikus képességük. A Ludo Wood játékgyűjtemény tökéletes ajándék a kicsiknek, hogy szórakoztatóan fejlesszék a képességeiket. A játékokra az a jó, hogy nem igényelnek különleges táblákat, így bárhol játszhatóak. A DJ01628-as modell díjnyertes tervezője, Géraldine Cosneau által tervezett, így biztos lehetsz benne, hogy a játékok kidolgozottak és vizuálisan vonzóak is egyben. Ha szeretnéd, hogy a kicsik szórakoztató módon fejlesszék a készségeiket, akkor a Ludo Wood játékgyűjteményt egyszerűen nem szabad kihagyni. Így a szülők és a gyerekek egyaránt élvezni fogják az erdei állatokkal való játékot, és a kicsik kaszkadőröket hajthatnak végre a különböző játékokban. Vásárold meg most, és figyeld, ahogy a gyerekek izgatottan játszanak és fejlődnek!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei állatok – Játékgyűjtemény 2 éves kortól – Ludo Wood – DJ01628 lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Vusuka – Logopédiai hang-jel készlet, Erdei fűzőcske – Fűzős játék – Lace-up duo – Djeco, Három kismalac és a farkas formadobozos kirakó – 24 db-os – The 3 little pig 24pcs. – Djeco, Arcfesték metálos színek Djeco