Erdei állatok – Kis méretű esernyő – Animals of the forest – DD04725

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900047259 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Sétáljunk egyet az esőben! Kis méretével és széles formájával ez a menő, mégis praktikus esernyő 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. A védőrendszerrel ellátott esernyő lehetővé teszi a gyermek számára, hogy anélkül nyissa és zárja az esernyőt, hogy az ujjait becsípné. Színes kiegészítő, amely ideális egy esős kirándulás feldobásához! A kinyitott esernyő méretei: 55 x 68 cm átmérőjű. Az Erdei állatok kis méretű esernyője tökéletes választás az esős napokra, amikor a gyerekeknek is szüksége van egy kis mókára és színes kiegészítőkre. A széles formájának köszönhetően nagyobb védelmet nyújt a nedves időjárás ellen, míg a 55 x 68 cm-es méretével könnyedén elfér a táskákban és a hátizsákokban. Az üvegszálas szerkezet rugalmas és ellenálló, így nem kell aggódnod, ha erős szélben használjátok. A kézi nyitású védelmi rendszer megakadályozza az ujjak becsípődését, így a gyerekek biztonságosan használhatják. A kifinomult textil kivitel pedig szemet gyönyörködtető és kényelmes tapintású. Az Erdei állatok esernyője ideális választás az ősz és a tavasz felfedező kirándulásaihoz. A rajta található aranyos erdei állatok pedig csodálatosan feldobják a gyerekek napját. A játék 3 éves kortól ajánlott, és akár egyedül, akár barátokkal játszva is élvezetes. A játékidő pedig csak rajtad múlik, hiszen az esernyővel akár egész napos kalandokat is tervezhettek. A Djeco márka híres a minőségi, kreatív és szórakoztató játékokról, és az Erdei állatok esernyője sem okoz csalódást. Az DD04725 cikkszámmal rendelkező termék számos elismerést kapott a játékiparban, és mostantól te is élvezheted az egyik legnagyobb kedvencet a gyerekek körében. Ne habozz, szerezd be most az Erdei állatok esernyőjét, és garantáltan fel fogjátok dobni az esős napokat!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei állatok – Kis méretű esernyő – Animals of the forest – DD04725 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szabadidős játékok - Hasonló termékek: Bird – sárkány – Djeco, Anya és kicsinye – Kis méretű esernyő – Mom and baby – DD04726, Sellők – Esernyő – Mermaid – DD04717, Tenger – Kis méretű esernyő – Sea – DD04727