Erdei apróságok – Kis méretű esernyő – Littles beasts – DD04729

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900047297 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Menjünk, és keressünk a kertben a kis állatkákat az esőben! Kis méretével és széles formájával ez a menő, mégis praktikus esernyő 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. A védőrendszerrel ellátott esernyő lehetővé teszi a gyermek számára, hogy anélkül nyissa és zárja az esernyőt, hogy az ujjait becsípné. Színes kiegészítő, amely ideális egy esős kirándulás feldobásához! A kinyitott esernyő méretei: 55 x 68 cm átmérőjű. Az Erdei apróságok – Kis méretű esernyő a Djeco termékeinek egyik legújabb darabja, amely garantáltan le fogja nyűgözni a gyerekeket! A színes kis állatokkal díszített esernyő remek választás az esős napokra, hogy az apróságok ne szenvedjenek az esőben, miközben keresik az erdő rejtelmeit. A menő, mégis praktikus esernyőt 3 éves kortól ajánljuk, így a legkisebbek is játszhatnak vele. A biztonsági rendszernek köszönhetően a gyermekek könnyedén nyithatják és zárhatják az esernyőt, anélkül hogy az ujjaikat becsípnék. A rugalmas és ellenálló üvegszálas szerkezetnek köszönhetően, az esernyő biztosítja a megfelelő védelmet az esős időjárásban. A Kifinomult textil anyagok és a gyermekek számára tervezett méret teszi igazán vonzóvá ezt az esernyőt. A Djeco cikkszám: DD04729, amely biztosítja, hogy a vásárlók könnyedén megtalálják az Erdei apróságok – Kis méretű esernyőt. Ha szeretnél feldobni egy esős kirándulást, vagy csak egy praktikus és látványos esernyőre van szükséged, akkor az Erdei apróságok – Kis méretű esernyő a tökéletes választás! Jegyezd meg, az átmérője: 55 x 68 cm, így tökéletes méretű az apróságoknak. Ne habozz, rendeld meg még ma, és élvezd az esernyő által nyújtott kényelmet és stílust!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei apróságok – Kis méretű esernyő – Littles beasts – DD04729 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szabadidős játékok - Hasonló termékek: Vonalak és pöttyök – Esernyő – Wild bird – DD04715, Erdei állatok – Kis méretű esernyő – Animals of the forest – DD04725, Pici dínók – Kis méretű esernyő – Dinosaurs – DD04730, Rakéták – Gyermek esőköpeny – Rocket – DD04683