Erotica Exkluzív 1×55 lapos römikártya – Piatnik

1 062 Ft

Cikkszám: 9001890110511 Kategória:
Mark: Piatnik

Leírás

Tulajdonságok: Az Erotica Exkluzív römikártya egy igazán különleges játék, mely garantáltan fokozza majd az izgalmakat. A Piatnik által készített termék 55 lapból áll, melyek mindegyike erotikus témájú. A kártyák magas minőségűek és tartósak, így hosszú távon élvezheted majd őket. A játékot legalább két embernek ajánljuk, de ennél többen is játszhatnak egyszerre, így a bulik és baráti összejövetelek méltó kelléke lehet. Az Erotica Exkluzív römikártyát 18 éves kor felett ajánljuk, hiszen a kártyák tartalma felnőtteknek szól. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen szabályokat használsz a játék során, de általában 30-60 percig tart. Az Erotica Exkluzív römikártya már több díjat is megnyert, hiszen egy igazán élvezetes és izgalmas játék, amely garantáltan feldobja majd a hangulatot. Tedd még pikánsabbá az estéket ezzel a különleges kártyajátékkal! Ha szeretnéd, hogy bulijaid emlékezetesek legyenek és az emberek még hosszú ideig emlegetni fogják őket, akkor a Piatnik Erotica Exkluzív römikártya tökéletes választás számodra. Keltsd életre a szenvedélyeket és hagyjál feloldódni a kártyajáték izgalmas világában!

Gyakori kérdések

Ár a Erotica Exkluzív 1×55 lapos römikártya – Piatnik lhaj 1062 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Rettegés Arkhamban kooperatív társasjáték – 3. kiadás – Éjnek évadján kiegészítő, Star Wars: Peremvidék társasjáték – Delta Vision, Catan – Tengeri utazó kiegészítő 5-6 főre – Piatnik, Kutyavilág társasjáték