Star Wars: Peremvidék társasjáték – Delta Vision

20 580 Ft

Cikkszám: 6bf771312abd Kategória:

Leírás

A Star Wars: Peremvidék játékban fejvadászok, csempészek és zsoldosok bőrébe bújhattok, hogy nevet szerezzetek a galaxisban. Űrhajóitokban beutazhatjátok a Peremvidéket, legendás Star Wars karaktereket bérelhettek fel, miközben megpróbáltok a galaxis leghíresebb (vagy éppen a leghírhedtebb) személyévé válni. Vajon mivel érdemlitek majd ki a hírnevet? A huttok fejvadászai lesztek? A szindikátusok számára folytattok kétes ügyleteket? Netán a Birodalom őrjáratait elkerülve csempésztek tiltott javakat? Ez mind lehetővé válik mialatt bejárjátok az ismert galaxis külső vidékét. Gyűjtsétek össze a legénységet, állítsátok be a koordinátákat, és irány a hiperűr! Vár rátok a Star Wars: Peremvidék! A Star Wars: Peremvidék társasjáték kalandra hív mindenkit, aki szereti az űrkalandokat és a Star Wars univerzumát. A játék egyedülálló élményt nyújt a játékosoknak, akik fejvadászok, csempészek és zsoldosok szerepébe bújva utazhatnak az űrben, hogy hírnevet szerezzenek a galaxisban. A játékban maximum 4 játékos játszhat, az ajánlott korosztály pedig 14 éves vagy annál idősebb. A játékidő hosszú, akár 3-4 óra is lehet, így garantáltan leköti majd a játékosokat. A játékban rengeteg lehetőség van arra, hogy kalandokat éljenek át a játékosok. Az űrhajóval végigutazhatják a Peremvidéket, ahol legyőzhetnek ellenségeket, bérelhetnek fel híres Star Wars karaktereket és részt vehetnek kétes ügyletekben. A játék során a játékosoknak el kell dönteniük, milyen úton szeretnének hírnevet szerezni, és milyen kockázatokat vállalnak azért, hogy céljukat elérjék. A játékot a Delta Vision kiadó adta ki, és már több díjat is nyert a társasjáték rajongói körében. A játékot ajánljuk mindenkinek, aki szeretné eltölteni az estéit izgalmas kalandokkal, és közben feltérképezni a Star Wars univerzumát. A Peremvidék társasjáték minden bizonnyal az űrkalandok és a sci-fi rajongóinak kedvence lesz. Vegyük meg most, és lépjünk be a galaxis legizgalmasabb kalandjainak világába!

Gyakori kérdések

Ár a Star Wars: Peremvidék társasjáték – Delta Vision lhaj 20580 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Gigamic Pylos Classic társasjáték, Jézus nyomában bibliai társasjáték, Pagodák Kertje társasjáték, Fallout Shelter: A társasjáték