Felin és Leó – Arty toys – Féline & Léo – DJ06791

4 090 Ft

Cikkszám: 3070900067912 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Féline & Léo – Arty toys – DJ06791 termék leírása: Itt van Féline, a bájos hercegnő, aki imádja a jelmez bálokat, és a csinos álarca mögé bújni. Léo, a hűséges kismacskája mindig vele tart. A Féline & Léo szett tartalmaz egy mozgatható karokkal és fejjel rendelkező figurát, valamint egy kiegészítőt. A Djeco termékei az élet minden területéről érkező művészek inspirációiból születtek, és minden illusztrátor és tervező saját, eredeti hangvételét hozza az egyes karakterekhez. Ezek az akciófigurák kiállíthatók, gyűjthetők, vagy akár fantasztikus mesék és kalandok középpontjává is tehetsz őket! A Féline & Léo tökéletes ajándék a hercegnős történetek rajongóinak. Szórakoztató játékidőt biztosít, és lehetőséget nyújt a képzelet szabad szárnyalására. Bátran vegyél részt a hercegnő és kismacska kalandjaiban a Djeco Féline & Léo – Arty toys – DJ06791 termékével!

Gyakori kérdések

Ár a Felin és Leó – Arty toys – Féline & Léo – DJ06791 lhaj 4090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékfigurák - Hasonló termékek: Rictus a szuperhős – Djeco, Mysterya a szuperhős – Djeco, Csípős pók – Arty toys – Hipster spider – DJ06845, Lángoló harcos – Arty toys – Flameo – DJ06914