Csípős pók – Arty toys – Hipster spider – DJ06845

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900068452 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Csípős pók – Arty toys – Hipster spider, vagyis DJ06845 egy különleges figurajáték a Djeco márkától. Ez a figura a póklovas néven is ismert Hipster Spider karaktert ábrázolja, aki bátor és elszánt harcos. A kardját páratlan pontossággal tudja forgatni, és semmitől sem fél. Az Arty Toys kollekció a művészi játékok trendjéből született, és minden egyes figura egyedülálló és eredeti. A játékot művészek, illusztrátorok és tervezők tervezték, akik minden szereplőnek saját, különleges karaktert adtak. Ezeket a figurákat kiállíthatod, gyűjtheted, de akár saját történetekben és mesés kalandokban is szerepeltetheted őket! A Csípős pók – Arty toys – Hipster spider játékhoz nincs megadva konkrét játékidő, hiszen a játék módja és ideje a gyerekek képzeletén múlik. Azonban figyelembe véve a termék összetettségét és a játék jellegét, 5 éves kortól ajánljuk. A játékot egyedül vagy többen is játszhatják, így a barátok vagy a testvérek közösen élvezhetik a Hipster Spider kalandjait. Szerezd be a Csípős pók – Arty toys – Hipster spider figurajátékot, és engedd szabadjára a képzeleted! Gyűjtsd össze a többi Arty Toys figurát is, és hozz létre saját mesés világodat! Legyél részese egy izgalmas kalandnak Hipster Spider oldalán, és fedezd fel a bátorság és harci szellem erejét!

Gyakori kérdések

Ár a Csípős pók – Arty toys – Hipster spider – DJ06845 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékfigurák - Hasonló termékek: Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913, A dzsungel könyve Bagira játékfigura – Bullyland, A dzsungel könyve Sir Kán játékfigura – Bullyland, Felin és Leó – Arty toys – Féline & Léo – DJ06791