Filacolor fa fűzős játék 2 éves kortól – Djeco – DJ06160

5 460 Ft

Cikkszám: 3070900061606 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Filacolor egy sor fából készült gyöngyökből álló fonal Djeco. Fából készült, kifinomult és színes oktatási játékok, amelyek elkísérik a gyermeket az első tanulásban. A gyermek megfigyelőképessége és koordinációs képessége fejlődik, miközben jól szórakozik. Szép ablakos dobozban szállítjuk. Életkor : 2 éves kortól Méret : 13 x 9 cm Tartalom : 24 gyöngy és 2 zsinór Gyűjtemény : Első tanulás A Filacolor fa fűzős játék egy rendkívül értékes és szórakoztató játék, amely kifejezetten 2 éves kortól ajánlott. A játék célja, hogy a gyerekek kézügyességét és megfigyelőképességét fejlessze a fonalhoz csomózott színes gyöngyök segítségével. A játék tartalmaz 24 különböző színű gyöngyöt és 2 zsinórt, amelyekkel a gyerekek különböző formákat, mintákat és színeket hozhatnak létre. A Filacolor fa fűzős játék magas minőségű anyagokból készül, és az egyik legkedveltebb Djeco termék. A játék ideális eszköz azoknak a szülőknek, akik szeretnének okos és ügyes gyermekeket nevelni. A játék időtlen és egyszerű, de mégis klasszikus és szórakoztató. A Filacolor fa fűzős játék elnyerte az egyik legjobb oktatási játék díját, és a legtöbb Djeco termékkel ellentétben, kifejezetten a legkisebbek számára készült. A játék könnyen kezelhető és sokféle módon felhasználható. A gyerekek játszhatnak egyedül vagy más gyerekekkel, és még a felnőttek számára is élvezetes tevékenység. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot a gyermekeidnek, a Filacolor fa fűzős játék a Djeco-tól a legjobb választás. Segít a gyerekeknek fejleszteni a kézügyességüket, javítja a megfigyelőképességüket és egyedülálló élményt nyújt számukra. A Djeco minőségi játékokkal büszkélkedhet, és a Filacolor fa fűzős játék is egy olyan játék, amely biztosan megfelel a szigorú minőségi előírásainak.

Gyakori kérdések

Ár a Filacolor fa fűzős játék 2 éves kortól – Djeco – DJ06160 lhaj 5460 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Nyomok sűrűjében társasjáték, Cubiq társasjáték – Smart Games, Vadállatok – Toronyépítő kocka – Wild animals – DJ08511, Nyúlugró Limitált Kiadás – Smart Games