Forest Adventure – Renszerező kártyajáték – Forest Adventure

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900051805 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Forest Andvanture kártyajáték a Djecotól. Készen állsz izgalmas egy kalandra a lombok között? Legyél te az első, aki átjut a sűrű erdőn! A Djeco Forest Adventure kártyajáték egy fantasztikus szórakozást nyújtó játék az egész családnak. A játék célja, hogy az első játékosként végigjusson a sűrű erdőn és elérje a kijáratot. A játék során a játékosoknak ki kell helyezniük a kártyákat az erdőről a megfelelő sorrendben, hogy átjuthassanak az erdőn és elérjék a céljukat. A játékhoz szükséges kártyák rendkívül színesek és részletesen kidolgozottak, ami még szórakoztatóbbá teszi az egész játékot. A játékban 2-4 játékos játszhatnak, és az ajánlott életkor 6 éves kortól kezdődik. A játék időtartama körülbelül 15-20 perc lehet, ami tökéletes időtartam a családok számára, hogy együtt játszhassanak. Az egyik legnagyobb előnye ennek a játéknak, hogy a memóriánk fejlesztésében is segít. A játékosoknak meg kell jegyezniük, hogy melyik kártya hol helyezkedik el az erdőben, hogy sikeresen átkeljenek az erdőn és elérjék a céljukat. A játék nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is, mivel a játékosoknak fejleszteniük kell a megfigyelőképességüket és a memóriájukat is. A Djeco márka rengeteg díjat nyert már a játékaiért, és a Forest Adventure kártyajáték sem kivétel. A játék elnyerte az Év Játéka díjat, ami egy nagyon komoly és rangos elismerés a játék számára. Összességében a Djeco Forest Adventure kártyajáték egy fantasztikus játék az egész családnak. A játék szórakoztató, tanulságos és segít a memóriánk fejlesztésében is. A kártyák részletes kidolgozása és a játékmenet izgalma biztosítja, hogy a játékosoknak nagyszerű élményt nyújtson. Ha szeretnél eltölteni egy kellemes és szórakoztató időt a családoddal, akkor a Djeco Forest Adventure kártyajáték a tökéletes választás számodra.

Gyakori kérdések

Ár a Forest Adventure – Renszerező kártyajáték – Forest Adventure lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Egy kis gyüjtögetés – Little collect – Djeco, Szavannai élet 3,4,5,6 db-os óriás puzzle – In the jungle – Djeco, Hőlégballon – Formadobozos puzzle 16 db-os – The hot air balloon, Balerina show, 36 db-os formadobozos puzzle – The ballerina with the flower – 36 pcs – Djeco