Forgatós erdei mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Forest – DJ01912

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900019126 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Építsd fel a gyönyörű illusztrációt ezzel a kilenc fakockával. A dizájn négy különböző erdei állatot ábrázoló jelenetet tartalmaz. A kicsik imádni fogják a blokkok felhelyezését a fa rudakra. 4 erdei témájú puzzle. A 9 fakocka 3 függőleges rúdra van felfűzve, hogy segítsen a gyermeknek a helyes elhelyezésben. Tartalom: A játékban található játékkockák a következő elemekből állnak: – A kockák a játéktáblákból állnak: 1 fa alap, 9 fakocka és 4 sablonkártya, amelyek segítik a gyermeket. Tervezte: Philip Giordano Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) A Djeco Forgatós erdei mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Forest – DJ01912 egy fantasztikus játék, amelyet a kicsik imádni fognak. Ez a játék lehetővé teszi, hogy építsd fel a gyönyörű illusztrációt ezzel a kilenc fakockával. A dizájn négy különböző erdei állatot ábrázoló jelenetet tartalmaz, ami biztosan elvarázsolja a gyerekeket. A játékhoz 1 fa alap, 9 fakocka és 4 sablonkártya tartozik, amelyek segítik a gyermeket a játékban. A kockák a játéktáblákból állnak, és 3 függőleges rúdra vannak felfűzve, hogy segítsenek a gyermeknek a helyes elhelyezésben. A Forgatós erdei mesekocka egy 4 erdei témájú puzzle, amely garantáltan lefoglalja a kicsiket. Ez a játék ideális gyerekek számára, akik 2 éves koruktól már játszani tudnak. A játék játékidője nagyon változó, és attól függ, mennyi időt szán a gyermek a játékra. A játékban egy gyermek játszhat, de ha többen vannak, akkor sokkal szórakoztatóbb lehet. A Djeco Forgatós erdei mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Forest – DJ01912 több díjat is elnyert, és ez nem meglepő, hiszen a játék fantasztikus, és garantáltan lefoglalja a kicsiket. Az élmény és a kreativitás előtérbe kerül, amikor a gyerekek megpróbálják összerakni a különböző erdei állatokat. A játék segít a gyermekeknek a kézügyesség és a koordináció fejlesztésében, valamint a logikai és térlátás képességének javításában. A Djeco Forgatós erdei mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Forest – DJ01912 egy fantasztikus játék, amely garantáltan lefoglalja a gyerekeket. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely fejleszti a gyermek képességeit, és egyben szórakoztató is, akkor ez a játék tökéletes választás lehet. Rendeld meg most, és engedd, hogy a gyermek fantasztikus kalandokat éljen át az erdőben!

Gyakori kérdések

Ár a Forgatós erdei mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Forest – DJ01912 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Színes teknőc kirakó – Coloured turtle – Djeco, Teherautó alkatrészek – mechanikus modell – Ugears, M – Állatos betűk fából – Djeco, UGEARS Pénztárgép