Vicces mágneses dzsungel állatok – Mágneses kirakó 24 db – Djeco

7 750 Ft

Cikkszám: 3070900031180 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Játékos fejlesztés, puzzle a Djeco-tól! A gyerekek nagyon szeretik a puzzleket. Játék közben fejleszti a szem-, kéz koordinációt.Vidám figurák alakulnak ki, ha nem a saját helyükre kerülnek az elemek. Vicces szín és formafelismerő. 12×2 db mágneses fa puzzle. Méret: 21,8 x 18,8 x 4 cm Életkor: 2+ A Djeco Vicces mágneses dzsungel állatok játéka egy fantasztikus módja a kicsiknek a szórakozásnak és fejlesztésnek. Akár egyedül, akár barátaikkal játszanak, a gyerekek élvezni fogják, ahogy a puzzle darabokból vicces állatok alakulnak ki. Ez a mágneses kirakó 24 db – Djeco játék játékos fejlesztést biztosít a gyerekeknek, miközben élvezik a játékot. A puzzle segít a szem-kéz koordináció fejlesztésében, és ösztönzi a szín- és formafelismerést is. A vidám figurák, amelyek akkor alakulnak ki, ha nem a saját helyükre kerülnek az elemek, garantáltan mosolyt csalnak majd a gyerekek arcára. A játék 12×2 db mágneses fa puzzle-t tartalmaz, így a gyerekeknek lehetősége van újra és újra kirakni az állatokat. A játék mérete 21,8 x 18,8 x 4 cm, így könnyen eltárolható és szállítható is. Az ajánlott életkor 2 év felett van, így még a legkisebbek is élvezhetik a játékot. A Djeco márka minőségi játékokat kínál, amelyek nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem segítenek a fejlődésükben is. A Vicces mágneses dzsungel állatok játék elnyerte a gyerekek és a szülők szívét, és biztosan kedvenc játékká válik otthonukban. Ha szeretné, hogy gyermeke élvezhesse a játékot, akkor vásárolja meg most a Djeco Vicces mágneses dzsungel állatok játékát, amely garantáltan szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt!

Gyakori kérdések

Ár a Vicces mágneses dzsungel állatok – Mágneses kirakó 24 db – Djeco lhaj 7750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Gepetto's Workshop – Versenyautó- 3D fapuzzle, Szivárványos formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Rainbow Djeco – DJ01076, GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli – Djeco – DJ06129, Lovagi torony – Magasságmérő falmatrica – Knight's tower – Djeco – DD04040