Geometriai egyensúlyozás – SwingoBasic – FSC MIX – Djeco – DJ06215

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900062153 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

SwingoBasic Egyensúlyozó játék, a kocka utasításait követve a gyermek a geometrikus formájú színes állatokat egy virágra helyezi egyensúlyban. A lekerekített talpával ez nem lesz olyan egyszerű! Geometriai alakzatok tanulása és felismerése. Kicsi vagy nagy formák közül választhat. Tartalom: 1 fa virág, 1 fa kocka és 24 geometriai fa darab. Életkor: +3 Szélesség csomag : 18,6 cm Magasság csomag: 14 cm Mélységi csomag: 4 cm A SwingoBasic játékot 1-4 játékos játszhatják egyszerre, így barátokkal és családdal is remekül lehet játszani. A játék időtartama pedig átlagosan 10-15 perc, így rövid idő alatt lehet élvezni a játékot. A játékhoz tartozó geometriai formák és mértani állatok nagyon szépek és részletesek, így garantáltan elvarázsolják a gyerekeket. A játék célja, hogy a gyerekek minél több állatot egyensúlyozzanak meg a virágon, így a játék közben nem csak szórakoznak, hanem fejlesztik a kézügyességüket és a logikai gondolkodásukat is. A Djeco SwingoBasic játéka számos díjat nyert már, többek között a Parents’ Choice Gold Award-ot és a Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award-ot is. Ez is bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, de kiválóan fejleszti a gyerekek készségeit is. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked játék közben tanuljon és fejlődjön, akkor a Djeco SwingoBasic játéka tökéletes választás. A játék segítségével könnyedén megtanulhatják a geometriai formákat, fejleszthetik a kézügyességüket és a logikai gondolkodásukat is. A játék pedig nem csak oktató, de nagyon szórakoztató is, így garantáltan elnyeri a gyerekek és a felnőttek tetszését is. Rendeld meg most, és éld át a SwingoBasic játék varázsát te is!

Gyakori kérdések

Ár a Geometriai egyensúlyozás – SwingoBasic – FSC MIX – Djeco – DJ06215 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Merry kreatív szettje – Merry and smart – Djeco, Smoothie kártyajáték – Djeco, Sajt mentő akció – Kártyajáték – Cheese rescue – Djeco, Szupererő színező