Merry kreatív szettje – Merry and smart – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900095205 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Merry kreatív doboza a Djeco ragyogó újdonsága. Egy csodaszép kézműves készlet, melyben színes és csillogó flitterekkel tehetik a képeket még csodálatosabbá, így igazi művésszé válhatnak a kreatívkodni vágyók. A Merry kreatív doboza már csemetédtől kezdve remek foglalatosság lehet a számukra. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól, de nagyobb gyerekek és felnőttek is élvezhetik az alkotás örömét. A szettben található flitterekkel és gombostűkkel az illusztrációk még szebbek és csillogóbbak lehetnek. A Djeco minőségi termékei közé tartozó Merry kreatív doboza elnyerte a ?Made by Parents? díjat, ami bizonyítja, hogy a szülők és gyerekek egyaránt szeretik és élvezik a játékot. A játékhoz ajánlott játékidő nincs meghatározva, hiszen az alkotás időtartama a fantázián és a kreativitáson múlik. A játék kiválóan fejleszti a gyerekek kézügyességét és finommotorikáját, emellett ösztönzi a fantáziát és kreativitást. A Merry kreatív doboza remek ajándék lehet azoknak, akik szeretik az alkotást és szeretnék kicsit kitörni a mindennapi rutinból. A játékleírásban szereplő Djeco cikkszám alapján könnyen megtalálható a termék az interneten és boltokban is. Ha szeretnéd megvásárolni, vagy ajándékba adni, akkor a Gekkotoys.hu webáruházban megtalálod a legjobb áron. Vedd meg a Merry kreatív dobozát és élvezd az alkotás örömét új szintre emelve!

Gyakori kérdések

Ár a Merry kreatív szettje – Merry and smart – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Szörnyecskék – Matrica gyűjtemény – Monsters – DJ09281, Akvarell ceruza 12 db-os klasszíkus színek – 12 watercolour carayons – Classic – Djeco, Virágos kertben – Képalkotás karc technikával – Encounters – DJ09717, Álmodozás – Képalkotás csillámporral – Daydream – Djeco – DJ09517