GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli – Djeco – DJ06129

2 830 Ft

Cikkszám: 3070900061293 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Aranyos csörgő, görgő teknős a Djeco-tól! Többfunkciós játék, ha rázod, csörgő, de a golyóknak köszönhetően gurítani is lehet. Anyaga nagyrészt fa és a felhasznált színezőanyagok is környezet- és bababarátok. Csodás kivitelezés, szuper minőség. A Djeco GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli egy aranyos és érdekes játék, amelyet a legkisebbek is élvezhetnek. Ez egy többfunkciós játék, mivel ha rázod, csörgő hangot ad, de a golyóknak köszönhetően gurítani is lehet. Ez a játék tehát nem csak szórakoztató, de segíti a fejlődést is. A GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli környezet- és bababarát anyagokból készült, amelyek biztosítják a baba biztonságát és egészségét. A fa anyag nagyon tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik, és az elhasználódás minimálisra csökkentése érdekében a színezőanyagokat is óvatosan és környezetbarát módon használták fel. A játék egy csörgő és guruló teknősbékát ábrázol, ami egy nagyszerű kiegészítője lehet a baba játékgyűjteményének. A játékot egyedül vagy többen is játszhatják, ami segíti az interakciót, a szocializációt és az együttműködést. Az ajánlott életkor pedig 6 hónaptól 3 éves korig terjed. A Djeco márka évtizedek óta vezető szerepet játszik a játékgyártásban, és a GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli is megnyerte a szakmai kritikusok elismerését és a szülők tetszését. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a koordinációt, az érzékelést és a kézügyességet is. A játék időtartama pedig korlátlan, így a baba egész nap élvezheti a játékot. Ha keres egy kiváló minőségű és környezetbarát játékot a legkisebbeknek, amely segíti a fejlődést és a szórakozást, akkor a Djeco GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli a tökéletes választás!

Gyakori kérdések

Ár a GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli – Djeco – DJ06129 lhaj 2830 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Lovagi torony – Magasságmérő falmatrica – Knight's tower – Djeco – DD04040, V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears, Kis nyuszis favonalzó – Lucille – Djeco, Repülő Ford Anglia mechanikus modell