V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears

32 090 Ft

Cikkszám: 4820184120853 Kategória:
Mark: Ugears

Leírás

Nagyszerű készségfejlesztő játék gyerekeknek, amely lehetőséget biztosít a mérnöki munka megéismerésére is V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – UgearsMindig is feltaláló mérnök szerettél volna lenni? A V-Express segítségével most lehetőséged van kipróbálni! a A V-Express részletgazdag futurisztikus kialakítása a mozgó részletek szépségét mutatja be: fogaskerekek és lendkerék, a henger-dugattyú elrendezésének munkája – egy valódi mozdony egyik legfontosabb mechanikai blokkjának szinte mintapecsétje.A mozdony ugyan nem gőzzel működik, hanem gumiszalaggal és sebességváltóval, de a mechanikus mozgásával mégis élethűen utánozza az igazi mozdonyok mozgását. A csomag 2,45 méteres sínpályát is tartalmaz. Játékra fel!A V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears egy nagyszerű készségfejlesztő játék, amely lehetőséget biztosít a mérnöki munka megismerésére is. A játékot ajánljuk minden kis és nagy gyereknek, akik érdeklődnek a mechanikai működés iránt és szeretnének játszva tanulni. A játék 10 éves kortól ajánlott, és minimum 2 fővel lehet játszani. A játékmenet során a játékosoknak össze kell állítaniuk a mozdonyt és a 2,45 méteres sínpályát. Ezután a mozdonyt és a kocsikat a sínpályán kell mozgatniuk, miközben figyelniük kell a sebességváltóra és a gumiszalagok feszültségére. A játékmenet során a játékosok javíthatják a finommotoros képességeiket, a térbeli tájékozódásukat és az észlelési készségüket. A játék körülbelül 6-8 órás játékidőt biztosít, ami elég ahhoz, hogy a játékosok belemerüljenek a játék világába és élvezhessék a játékmenetet. A V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears már több díjat is nyert, többek között a 2019-es Tillywig Brain Child Award díjat és a 2018-as Creative Child Magazine Toy of the Year díjat. Ez a játék nem csak szórakoztató, de tanulságos is, hiszen segít megismerni a mérnöki munka alapjait és fejleszti a problémamegoldó képességet. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked okosan és játékosan tanuljon, akkor a V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears tökéletes választás. A játék garantáltan leköti a gyerekeket és segíti a fejlődésüket. Ne habozz, vásárold meg most!

Gyakori kérdések

Ár a V-Express vonat sínekkel mechanikus modell – Ugears lhaj 32090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Virágos lány – Magasságmérő falmatrica – Djeco – DD04041, Montessori egérke – Bébi játék – BabySouri – Djeco – DJ06131, Fa építőkocka 100 darabos, Vízi élet – Magasságmérő – Aquatic life – DD04050