Gyurma golyók – Képalkotás gyurmával – Dough circles – DJ09894

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900098947 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Különleges alkotási technika a Djeco-tól! Gyurma-golyózós képalkotás! Gyurma golyók – Képalkotás gyurmával – Dough circles – DJ09894 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Gyurma golyók – Képalkotás gyurmával – Dough circles – DJ09894 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Az álomtündér meseregény, Állati galéria – Formakereső – Into the wild – Djeco, Mézeskalács sütés – Djeco, Logico Piccolo Szavak, mondatok, beszédhelyzetek – Szövegé.