Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő

15 350 Ft

Cikkszám: 5999566845468 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

Ez a varázslatos kártyajáték lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a sikersorozat egyik bátor hősének szerepébe bújjanak, és egyedi kezdő kártyapaklik segítségével együttműködve harcoljanak a hírhedt Harry Potter-gonoszok ellen, és jobb kártyákat szerezzenek, hogy paklijukat hatalmas erősséggé építsék. A Roxfort Csata második bővítménye öt hősre növeli a játékosok számát a legújabb játszható karakternek – Ginny Weasley-nek – köszönhetően! Bővítsd élményeidet bűbájképességekkel, amelyek segítik a harcot új gonosztevőkkel, például Pansy Parkinsonnal és Marcus Flint-tel, és még több kihívással találkozhatsz. A bajok készülnek, így csak összefogással leszel képes megvédeni a varázsvilágot attól, akit nem szabad megnevezni, köszönhetően az új varázslatoknak, tárgyaknak és szövetségeseknek, amelyeket a négy új tartalmi csomagban találsz. Játékosok száma: A játékosok száma: 2-5 Időtartam: 60-120 perc Kor: 11+ A Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő azoknak szól, akik imádják a varázsvilágot és szeretnének mélyebben belemerülni a Roxforti Csata izgalmas világába. A játékot 2-5 játékos játszhatja, és az ajánlott életkor 11 év felett van. A játékidő körülbelül 45-60 perc, így tökéletes választás lehet egy baráti összejövetelen vagy egy hosszú hétvégi estén. A játék célja az, hogy megvédjétek Roxfortot az összes gonosztevő ellen, akik fenyegetik a varázsvilágot. Az új kiegészítővel tovább bővül a játékélmény, hiszen öt új hős áll rendelkezésetekre, akikkel még több lehetőségetek lesz a harcban. A különböző bűbájképességek segítségével leküzdhetitek a nehézségeket és az új karaktereket, mint például Pansy Parkinson és Marcus Flint. Az új varázslatok, tárgyak és szövetségesek pedig még több lehetőséget adnak a játék során. A játékban a kártyák állnak a középpontban, amelyek mindent meghatároznak. A játékosok felváltva játszanak, és az egész játék során együttműködnek azzal a céllal, hogy legyőzzék a gonosztevőket és megvédjék Roxfortot. Az életerő-követőtábla és a befolyásjelzők segítségével nyomon követhetitek a játék állását, így mindig tisztában lesztek azzal, hogy ki áll jobban a harcban. A Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő több díjat is nyert, köztük a 2017-es Golden Geek Awards játékai között a Best Expansion kategóriában. A játék fantasztikus élményt nyújt a Harry Potter rajongóknak és a kártyajátékok szerelmeseinek egyaránt. Ha szeretnél még több kihívást és izgalmat a Roxforti Csata világában, ne habozz, szerezd be a Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítőt még ma! Garantált, hogy izgalmas élményben lesz részed!

Gyakori kérdések

Ár a Harry Potter: Roxforti csata – Bűbájok és Bájitalok kiegészítő lhaj 15350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Kockapóker társasjáték klasszikus kockával – Piatnik, PC Ki nevet a végén mágneses társasjáték, Halli Galli Extrém társasjáték, Érzel-mese érzelmi intelligenciát fejlesztő játék