Hintó – Zenélő ékszerdoboz – Carriage ride – Djeco

10 790 Ft

Cikkszám: 3070900066045 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Hintós zenélő ékszerdoboz kellemes dallamokkal a Djecotól! Olyan csodálatos, különös gyermekszoba dekoráció! Rejtsd el kincseid benne és hidd el a Djeco megőrzi kis titkaid! Hintó – Zenélő ékszerdoboz – Carriage ride – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Hintó – Zenélő ékszerdoboz – Carriage ride – Djeco lhaj 10790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek ékszer és smink - Hasonló termékek: Unikornisok rejtett álmai – Zenélő ékszerdoboz – Unicorn's dream – Djeco, Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco, Csodaszép palota – Zenélő ékszerdoboz – Delighted palace – Djeco, Tutti nyaklánc – Gyermek ékszer – Tutti – DJ06994