Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900094048 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ékszerkészítő szett gyerekeknek, hogy az élmény sose fejeltődjön el, kis emlékek készítése, gyerekeknek készletekben a Djecotól. Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek ékszer és smink - Hasonló termékek: Pinty madaras dallamok – Zenélő ékszerdoboz – Chaffinch's melody – Djeco, Őzek kedvenc dalai – Zenélő ékszerdoboz – The fawn's song – Djeco, Smink készlet – Szerepjátékhoz – Birds make up – Djeco, Táncoló kislány – Zenélő ékszerdoboz – Budding dancer – Djeco