Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614

1 760 Ft

Cikkszám: 3070900096141 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Két ív, ideiglenes tetoválásokkal a szuperhatalmú hősök és a gazemberek, akikkel harcolnak. A gyerekek legnagyobb örömére fémszínű részletekkel díszítettek! A könnyű felhordás érdekében előre levágott, és kevés vízzel felhordható. Bőrgyógyászatilag tesztelt tetoválások. Tetoválás fémes hatással. A lapok előre kivágottak, így a tetoválások könnyen eltávolíthatók. Szappanos vízzel vagy enyhe tisztítótejjel távolítsa el. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült. Tartalom: 2 lap ideiglenes ragasztós tetoválás és 1 használati utasítás. Életkor: + 3 év Csomagolási méret: 15 x 23 x cm A Hősök vs. Gazemberek tetoválás készlet tökéletes választás minden olyan gyermek számára, aki rajong a szuperhősökért és szeretne egy kis kalandot átélni. A készlet két ívből áll, tele ideiglenes tetoválásokkal, amelyek által a gyerekek a szuperhősök és a gazemberek közötti harcnak lehetnek részesei. Az ívek fémszínű részletekkel vannak díszítve, amelyekkel még izgalmasabbá válik a játék. Az előre kivágott lapok miatt a felhordása rendkívül egyszerű, csak kevés vízre van szükség, és már fel is lehet tenni az ideiglenes tetoválást. A tetoválások bőrgyógyászatilag teszteltek, így biztonságosan használhatók. A fémes hatás pedig igazán egyedi és izgalmas lesz a gyerekek számára. A Hősök vs. Gazemberek tetoválás készlet ideális választás születésnapokra, karácsonyra vagy akár ajándékba is. Ezzel a készlettel a gyerekek órákat tölthetnek el azzal, hogy kitalálják, melyik szuperhősnek lesznek a bőrére tetoválva az ereje vagy melyik gazember fogja épp ellenállni a szuperhősöknek. A Djeco márka minőségi és tartós játékokkal rendelkezik, a Hősök vs. Gazemberek tetoválás készlet pedig nem kivétel. Az FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült, ami azt jelenti, hogy a játék környezetbarát és fenntartható. Az ajándékcsomagolás mérete 15 x 23 cm, így könnyen elfér a gyerekek ajándékcsomagjaiban. A Hősök vs. Gazemberek tetoválás készlet ajánlott életkora 3 éves kortól, és a csomagban található 2 lap ideiglenes ragasztós tetoválással és 1 használati utasítással. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid izgalmas kalandokat éljenek át a szuperhősök és a gazemberek világában, akkor ezt a játékot neked találták ki!

Gyakori kérdések

Ár a Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614 lhaj 1760 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Tetoválós játékok - Hasonló termékek: Mezei virágok – Tetoválá – Fair flowers of the field – Djeco, Unikornis – Tetoválás – Unicorns – Djeco, Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond – DJ09716, Jenni ékszerei – Tetoválás – Jenni's Jewels – Djeco