Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond – DJ09716

2 530 Ft

Cikkszám: 3070900097162 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy 4 darabból álló, irizáló fényvisszaverődéssel ellátott kaparókártya-készlet a víz mentén történő, meglepetésekkel teli szelíd utazáshoz. A gyerekek a művész által tervezett mintákat reprodukálják a felületet a fából készült tollal történő karcolással. Apránként, mintha varázsütésre tárulnának fel az illusztrációk! Azért szeretjük ezt a terméket, mert; Irizáló fémes hatású területeket tartalmaz. Nagyszerű szórakozás felfedezni a rejtett illusztrációkat! Megtanulod, hogyan kell mintákat létrehozni. Tartalmaz egy lépésről-lépésre útmutató füzetet. FSC® minősített papírból és kartonból készült. Tartalom: 1: 4 kaparókártya (15 x 20 cm), 1 kétvégű fa toll, 1 színes, lépésről lépésre útmutató füzet. Tervezte: Seng Soun Ratanavanh. Alkalmas 7-12 éves korig A Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond egy fantasztikus játék, amelynek segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell mintákat létrehozni a karcolás technikájával. A játék összesen 4 darabból áll és mindegyik kaparókártya mesés, irizáló fényvisszaverődéssel van ellátva, aminek köszönhetően még izgalmasabbá válik a játék. A gyerekeknek csak a fa tollal kell a felületet karcolniuk és apránként, mintha varázsütésre tárulnának fel az illusztrációk! A Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond játékot 7-12 éves korúaknak ajánljuk, ráadásul a játékidő sem korlátozott, így a gyerekek akár órákig eljátszhatnak vele. Ez a fantasztikus játék a Djeco márka terméke, amelynek kiváló minőségű játékai világszerte elnyerték a gyerekek és szülők bizalmát. A Djeco márka a játékok tervezésére és értékesítésére specializálódott, és mindig törekszik arra, hogy olyan játékokat kínáljon a gyerekeknek, amelyek fejlesztik a kreativitást és az érdeklődést a művészet iránt. A Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekeknek megtanítsa, hogyan kell karc technikával mintázni. A játékhoz tartozik egy lépésről-lépésre útmutató füzet is, amely részletesen bemutatja a gyerekeknek, hogyan kell használni a fa tollat és hogyan kell elkészíteni a különböző illusztrációkat. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlődjön és kreatív legyen, akkor a Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond játék tökéletes választás. Ez a fantasztikus játék garantáltan órákon át szórakoztatja majd a gyerekeket, ráadásul segít abban is, hogy fejlesszék a kreativitásukat és az érdeklődésüket a művészet iránt. Ne habozz, vásárold meg most a Djeco Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond játékát, és éld át a művészet varázsát a gyermekeddel együtt!

Gyakori kérdések

Ár a Tavirózsa – Képalkotás karc technikával – The pond – DJ09716 lhaj 2530 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Tetoválós játékok - Hasonló termékek: Vagány fiús – Tetoválás – Bang bang – Djeco, Éjjel – nappal – Világító tetoválás – Sweet dreams – Djeco, Mezei virágok – Tetoválá – Fair flowers of the field – Djeco, Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614