Kipp Kopp robot – Kalapácsos játék – Tap tap Robots – Djeco – DJ06646

11 990 Ft

Cikkszám: 3070900066465 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A gyerekek élvezni fogják a kreativitást ezzel a szórakoztató készlettel, amikor saját robotokat építenek, a parafatáblához a kis kalapács és a szögek segítségével rögzítve a darabokat. Követhetik az utasításokat, vagy használhatják a fantáziájukat, hogy megalkossák saját robotjaik határtalan választékát! A Djeco Kipp Kopp Robot játék a kreativitás és az ügyesség fejlesztésének egy új szintjét hozza el a gyerekeknek. Ezzel a szórakoztató készlettel a gyerekek saját robotokat építhetnek, melyeket a parafatáblához a kis kalapács és a szögek segítségével rögzíthetnek. A játék tartalmaz 5 sablonkártyát, amelyek segítségével a gyerekek könnyen összerakhatnak különféle robotokat, azonban a fantáziájuk is szabadon szárnyalhat, és megalkothatják saját robotikus teremtményeiket. A készletet egy rendezett fadobozban szállítjuk, amely rekeszekkel van ellátva, így a játék végén mindent biztonságosan tárolhatnak. A Tap Tap sorozat klasszikus korai tanulási tevékenység, amelynek segítségével a gyerekek fejleszthetik kézügyességüket, koordinációjukat és koncentrációjukat. A Kalapácsos játék nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a kisgyerekek építést tanuljanak, valamint az agyukat és kézügyességüket fejlesszék, miközben jól érzik magukat. A Djeco Kipp Kopp Robot játék alkalmas gyermekeknek, akik 4 évesek vagy idősebbek, és akár több gyermek is játszhat egyszerre. A játék időtartama változó lehet, hiszen a gyerekeknek sok lehetőségük van arra, hogy saját robotjaikat építsék, így aztán az időtartam a játékosok kreativitásától és kitartásától függ. A Djeco márka kiváló minőségű játékokat gyárt a gyermekek számára, amelyek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik a gyerekek képességeit és készségeit is. A Kipp Kopp Robot játék sikeresen nyert el díjakat, és biztosan tetszeni fog a gyermekeknek, akik szeretik az építést és a kreatív játékokat. Vásárolj Djeco Kipp Kopp Robot játékot a gekkotoys.hu webáruházban, és biztosítsd a gyermekek számára az élményeket és a fejlődést, amelyekre szükségük van!

Gyakori kérdések

Ár a Kipp Kopp robot – Kalapácsos játék – Tap tap Robots – Djeco – DJ06646 lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Dzsungel állatai fa memória – Fa memórijáték – Memo Wood – DJ01624, Úszó matricák – Képalkotás matricával – Sea creaturesSea creatures – Djeco, Szuper megfigyelőeszköz, Dingó mobil – Fém autó soförrel – Dingo Mobile – DJ05481