Kokeishi Japán kertje – Formadobozos puzzle 36 db-os – Kokeishi – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072367 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Formadobozos csodálatos és izgalmas kirakó! Kokeishi Japán kertje – Formadobozos puzzle 36 db-os – Kokeishi – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kokeishi Japán kertje – Formadobozos puzzle 36 db-os – Kokeishi – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Többfunkciós optikai eszköz, Három nézőszögű bogárvizsgáló (tarnszparens színek), Állati galéria – Formakereső – Into the wild – Djeco, Óriás csavarozós játék 48 darabos