Kozmikus zseton csúzli – Csináld magad – Kosmik – DJ07913

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900079137 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív készlet, amely három katapultot tartalmaz, amelyeket mozaikmatricákkal lehet díszíteni. A gyerekek a matricákat a számoknak megfelelően helyezik el a kilövőkön. Ha mindhárom elkészült, már csak fel kell fegyverkezni a számlálókkal, és elindulni a galaxis meghódítására! A Djeco kreatív készletei mindig kiváló lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy a kézművesség és a művészet világába kalandozzanak. A Kozmikus zseton csúzli készlet egy igazán izgalmas és kreatív játék, amelyet most Te is kipróbálhatsz! A készletben 3 különböző katapultmodellel dolgozhatsz, és mindegyiküket egyedi mozaikmatricákkal díszítheted. A játék nagyon egyszerűen működik. Először is, ragaszd fel a mozaikmatricákat a megfelelő számokra, majd készítsd el a katapultokat a készletben található anyagok segítségével. Ezután csak a zsetonokat kell beledobni a katapultba, és már indulhat is a játék! A cél az, hogy minél több zsetont találj meg, és meghódítsd a galaxist! A Kozmikus zseton csúzli készlet nem csak szórakoztató, de segíti a gyerekeket a kézügyesség és az érzékelés fejlesztésében is. A játékhoz 5 éves kortól ajánlott, és akár többen is játszhatnak vele egyszerre. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a gyerekek kreativitása és képzelőereje szabadon szárnyaljon! A DJ07913-as cikkszámú Djeco Kozmikus zseton csúzli készlet igazán különleges ajándék lehet bármelyik gyereknek, aki szereti az űrutazásokat és a kreatív játékokat. Ráadásul, ha már elkészült az összes modell, akkor az elkészült katapultokat akár díszítésként is felhasználhatod a szobádban! Ne habozz, rendeld meg most és élvezd az űrutazás élményét otthonodban!

Gyakori kérdések

Ár a Kozmikus zseton csúzli – Csináld magad – Kosmik – DJ07913 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Bújócska – Képalkotás ragasztással – Hide and seek – DJ09876, Micsoda erdő – Képalkotás fémfóliával – Pretty wood – DJ09519, Muffin – Kollázs készítő – Collages – Sweets – Djeco, Erdei legyező – Csináld magad – Woodland beauty – DJ07945