Lili pillangókkal – Arty toys – Lili Butterfly – DJ06789

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900067899 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Lili pillangókkal – Arty toys – Lili Butterfly – DJ06789 egy fantasztikus játék a Djeco-tól. A termék egy mozgatható karokkal és fejjel rendelkező akciófigurát tartalmaz, valamint egy kiegészítőt is, amivel még élethűbbé teheted a játékélményt. A hercegnős történetek rajongóinak különösen ajánljuk ezt a terméket. Lili hercegnő imádja a természetet, a virágzó mezőkön sétálgatni és a pillangó barátaival lenni. Együtt érhetnek el fantasztikus kalandokat és álmodhatnak meg meséket. A Lili pillangókkal – Arty toys a Djeco kiváló minőségű termékeivel büszkélkedik, melyeket művészek inspirációja ihletett. Kiállíthatóak, gyűjthetőek és fantasztikus játékélményt nyújtanak. A termék ideális a 3 éves és idősebb korosztály számára. Kényeztesd meg a gyermekedet Lili hercegnővel és a pillangó barátaival, és garantált a szórakozás!

Gyakori kérdések

Ár a Lili pillangókkal – Arty toys – Lili Butterfly – DJ06789 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékfigurák - Hasonló termékek: A dzsungel könyve Sir Kán játékfigura – Bullyland, Mysterya a szuperhős – Djeco, Rictus a szuperhős – Djeco, A dzsungel könyve Bagira játékfigura – Bullyland