Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900085558 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco társasjáték az egészen piciknek is! Tanuljunk játékosan! Négy bűbájos jó barát próbál eljutni a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek. Legyél Te a Little cooperation nyertese!Négy bűbájos jó barát próbál eljutni a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek. De jaj! Nagyon vékony a jég! Roppant óvatosnak kell lenniük, hogy be ne szakadjon alattuk. Ahhoz hogy célba érjenek, egymás segítségére van szükségük. Ezzel a játékkal, már egészen kicsi korban megtanulják a gyerekek az együttműködést, és a csapatszellemet. 2,5 – 5 éves korig ajánlott. A Djeco márka egyik új és izgalmas játéka a Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték, amelyet az egész család élvezhet. A játék célja, hogy a négy bűbájos jó barát eljusson a jégkunyhóba, hogy felmelegedjenek, de vigyázniuk kell, mert a jég nagyon vékony és beleszakadhatnak. Ezért mindenkinek az együttműködésére szükség van ahhoz, hogy célba érjenek. A játék kifejezetten az egészen kicsi korosztály számára készült, 2,5 és 5 éves kor között ajánljuk. A játék segít a gyerekeknek megtanulni az együttműködést, a csapatszellemet és a társasjátékok alapvető szabályait. A játék lehetőséget ad arra, hogy a szülők és a gyerekek közös időt töltsenek együtt, és élvezhessék a játék izgalmait. A Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték kiváló minőségű és tartós játék. A Djeco márka megbízhatóságának köszönhetően a játék hosszú évekig szórakoztatja majd a családot. A játék ideális ajándékötlet a születésnapokra, ünnepekre vagy bármilyen alkalomra. A játékban 2-4 játékos játszhat, és a játékidő átlagosan 15-20 perc. A játék könnyen megérthető és könnyen játszható, így akár az egész család bekapcsolódhat a játékba, és élvezheti a közös időtöltést. A Djeco márka számos elismerést kapott a játékaiért, és a Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték sem kivétel. A játék szórakoztató és tanulságos, segíti a gyerekek fejlődését és fejleszti a szociális készségeket. A játék nem csak szórakoztató, hanem értékes időtöltés is, amely a család minden tagjának örömet szerez. Vásárolja meg a Djeco Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjátékot még ma, és élvezze a közös játék izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Little cooperation – Egy kis együttműködés Társasjáték – Djeco lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzelmi akarati élet - Hasonló termékek: Hintó – Zenélő ékszerdoboz – Carriage ride – Djeco, Unikornisok rejtett álmai – Zenélő ékszerdoboz – Unicorn's dream – Djeco, Mágneses hős képalkotó játék – Utazó játék – Adventuro – Djeco, Asszociációs gyorsasági kártyajáték – Kidimime – DJ05089