Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658

7 690 Ft

Cikkszám: 3070900016583 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Lazíts és pecázz egyet a Djeco színpompás horgászós játékával! A Djeco márka a magas minőségű és fantáziadús játékok specialistája, amelyeket a gyermekek órákig élvezhetnek. Az egyik ilyen játék a Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658. Ez a játék ideális a gyermekek számára, akik szeretnek kikapcsolódni, és élvezik a pecázást. A Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658 doboza tartalmaz két fa horgászbotot és 12 különféle, színpompás halat, amelyekkel a gyerekek horgászhatnak. A játék célja, hogy a gyerekek kifogják a halakat a horgászbot segítségével. A halak különböző méretűek és színűek, így mindig izgalmas kihívást jelentenek a gyerekek számára. A Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658 játékot 2 játékos játszhatja, így a gyerekek barátaikkal vagy testvéreikkel élvezhetik a játékot. A játékot 3 éves kortól ajánljuk, és segít a gyerekeknek fejleszteni a koncentrációs és koordinációs készségeiket. A Djeco márka játékai között számos díjnyertes játék található, és a Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658 is egyike ezeknek a játékoknak. A játék nem csak szórakoztató, hanem oktató is, és segít a gyerekeknek fejleszteni az ügyességüket és kézügyességüket. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid felfedezzék a horgászat varázslatos világát, és élvezettel játszanak egy fantasztikus játékkal, akkor a Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658 a tökéletes választás. Vidd haza ezt a fantasztikus játékot, és élvezd a gyerekekkel való közös időt!

Gyakori kérdések

Ár a Mintás halak – Horgászos játék – Fishing graphic – DJ01658 lhaj 7690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzelmi akarati élet - Hasonló termékek: Rock Banda – Kártyajáték – Rock Band – DJ05085, A balerinák kedvenc dallamai – Zenélő ékszerdoboz – The ballerina's tune – Djeco, Manólány nyaklánc – Gyermek ékszer – Elfe – DJ06995, Asszociációs gyorsasági kártyajáték – Kidimime – DJ05089