Marok formabeillesztő – Formakereső – Tourniki Djeco – DJ06419

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900064195 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Formakereső játék ideális választás a kicsiknek, akik még csak most ismerkednek a formákkal és színekkel. A játék lényege, hogy a gyermeknek meg kell találnia, hova kell helyezni az állat alakú kulcsokat. A játék alapja 4 különböző színű állat, amit a megfelelő láb forma után kell elhelyezni. A gyermek az állat fejét is meg tudja forgatni, hogy lássa az arcát. A kerek fejek könnyedén megfoghatóak a kis kezek számára. A játék remek lehetőséget nyújt a finommotoros képességek és a színfelismerés fejlesztésére. Tartalom: 1 alap és 4 színes faállat. A játékot 1 főnek ajánljuk és 2 éves kortól használható. Játékidő: változó. Az újszerű és interaktív Djeco Formakereső játék garantáltan sikert arat minden gyermeknél! Építsd fel a finommotoros képességeidet és tanulj meg felismerni különböző színeket ezzel a szórakoztató játékkal! Vásárold meg most és hagyd, hogy a kicsik belemerüljenek a formák és állatok világába!

Gyakori kérdések

Ár a Marok formabeillesztő – Formakereső – Tourniki Djeco – DJ06419 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 1,5 éveseknek - Hasonló termékek: Kék álom bölcső – Szerepjáték – Rocking cradle Blue Dream Djeco – DJ07848, Játékbaba ruha – Szerepjáték – Cannelle – DJ07732, Flóra baba – Szerepjáték – Flora brown eyes – DJ07751, Nyuszis baba hálózsák – Szerepjáték – Sleep sack Rabbits – DJ07863