Martina író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Martyna writing set

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900036055 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Lovely Paper a Djeco kollekció része, az Martyna doboz egy bájos, szépen tervezett üdvözlőlapok és borítékok szettje, amelyeknek metál hatása van. A készlet 10 üdvözlőlapot és 10 borítékot tartalmaz 5 különböző motívummal. Tökéletes köszönet, meghívások vagy üzenetek. Üdvözlőlapok méretei: 9 x 11 cm, a boríték méretei: 11,5 x 9,2 cm. A doboz mérete: 13 x 10,5 x 2 cm. A Djeco márka egyik kiváló terméke a Martina író szettje, amelyet a Lovely Paper kollekció részeként mutatunk be. Ez a bájos, szépen tervezett levelező készlet tökéletes választás köszönetként, meghívóként vagy üzenetként. A Martyna doboz 10 üdvözlőlapot és 10 borítékot tartalmaz 5 különböző motívummal, amelyek metál hatással rendelkeznek. A szett méretei kiválóak, az üdvözlőlapok méretei 9 x 11 cm, a boríték méretei pedig 11,5 x 9,2 cm. A doboz mérete 13 x 10,5 x 2 cm, így könnyedén tárolható és szállítható. A Martina író szettje ideális ajándék kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt, akik imádnak levelezni és szeretik az egyedi, kreatív dolgokat. A játékot egy vagy több személy is játszhatja, így ez egy egész család számára kiváló választás lehet. A Martina író szettje a Djeco termékek között is kiemelkedő, hiszen megnyerte a 2017-es Oppenheim Toy Portfolio Platinum díjat. Ezzel bizonyítást nyert, hogy a játék minősége és a kreatív ötletek, amelyekre bátorítja a gyermekeket, valóban magas színvonalúak és érdemesek a figyelemre. Ha szeretnél egy különleges és elegáns ajándékot adni valakinek, a Martina író szettje tökéletes választás lehet. Ráadásul a Lovely Paper kollekció többi tagjával is kombinálható, így laza, stílusos és kreatív levelezést teremthetsz vele. Rendeld meg most a Djeco cikkszám: DD03605 alapján a gekkotoys.hu webáruházból és élvezd az író szett nyújtotta lehetőségeket!

Gyakori kérdések

Ár a Martina író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Martyna writing set lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Parti, Szülinapi Kellékek - Hasonló termékek: Xuan dupla jegyzetfüzete – 2xA/6 Jegyzet füzet – Xuan little notebooks – Djeco – DD03598, Pöttyös matricázó – Matrica szett – With coloured dots – DJ09044, Dinó klub – Tetoválás – Dino club – Djeco – DJ09598, Élet az erdőben – Csináld magad – Wood – DJ08001