Matató mackók – Finommotorika fejlesztő – Locktou – Djeco

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900016644 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Locktou fejlesztő játék a Djecotól. Megnyílnak a zárak és lakatok! Finommotoros mozgás gyakorlására. Ajánlott 3 éves kortól. A Matató Mackók egy fantasztikus játék, melyet a Djeco készített el. Ez a játék azért készült, hogy finommotorikus készségeket fejlesszen a gyerekekben. A játék során megnyílnak a zárak és a lakatok, így a gyerekeknek finoman kell mozgatniuk az ujjait, hogy meg tudják nyitni őket. Ez a játék ajánlott 3 éves kortól, így már a kisebb korosztály is játszhat vele. A játékban akár többen is játszhatnak, így a játék még szórakoztatóbbá válik. A játékidőt a gyerekek határozzák meg, hiszen amíg élvezik a játékot, addig játszhatnak. A Matató Mackók játéknak számos elismerést és díjat kapott a gyártó, a Djeco felkészültségének és odaadásának köszönhetően. A Djeco cikkszáma: DJ01664. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlessze a finommotorikus készségeit, akkor a Matató Mackók a tökéletes választás. A játék különleges és szórakoztató, így a gyerekeknek garantáltan nagy örömet fog okozni. Ne habozz, vásárold meg most a Djeco Matató Mackók játékát a gekkotoys.hu webáruházból!

Gyakori kérdések

Ár a Matató mackók – Finommotorika fejlesztő – Locktou – Djeco lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Oroszlánszívű Richárd társasjáték, Puzzles collection EXPERT Metal – Cast – fém ördöglakat, Standard USA Chimera Card Sleeves (57.5x89mm) – 100db – MDG-7044, Knotty – bambusz puzzle ördöglakat