Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors – DJ08345

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900083455 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Eduludo kollekcióban egy kritériumoknak megfelelő játék: egy fordított rendezőjáték! A gyerekek választanak egy négyzet alakú állat kártyát, egy kerek szín kártyát és egy téglalap alakú méret kártyát (kicsi vagy nagy). Ezután megkeresik azt a kártyát, amelyik megfelel ennek a 3 kritériumnak. Az Eduludo Melo-Animo – Colors játék egy nagyszerű gondolkodást fejlesztő játék, amelyet a Djeco márka biztosít. A játékot 3-6 éves korú gyermekeknek ajánljuk, és akár 2-4 játékos is játszhat egyszerre. A játék célja, hogy a gyerekek megtanulják az állatokat rendezni és csoportosítani a színek és a méretek alapján. A játék során a gyerekek választanak egy állatkártyát, egy színkártyát és egy méretkártyát, majd megkeresik a kártyát, amely megfelel ezeknek a feltételeknek. A játék nagyon egyszerű, könnyen megérthető szabályokkal rendelkezik, így a szülőknek sem kell sok időt tölteniük a játék összeállításával. A játék tartalma 18 kétoldalas, illusztrált játékkártya, 8 zseton és egy játéktábla. A játékszabályok 10 különböző nyelven is megtalálhatók. Az Eduludo Melo-Animo – Colors játék egyedülálló, játékos és eredeti alap az első tanulási tapasztalatokhoz. A játék segít a gyerekeknek kialakítani a rendezési és kategorizálási képességeiket, miközben fejleszti a problémamegoldó készségeiket is. A Djeco márka számos díjat nyert a játéktervezési és játékfejlesztési területen, így biztosak lehetünk abban, hogy az Eduludo Melo-Animo – Colors játék is nagyon magas minőséget és értéket képvisel. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely segít a gyerekek fejlődésében, miközben szórakoztató és érdekes is, akkor az Eduludo Melo-Animo – Colors játék a tökéletes választás. Vásárold meg most a gekkotoys.hu webáruházból, és kezdjétek el játszani!

Gyakori kérdések

Ár a Mi lesz a vége – Gondolkodást fejlesztő játék – Eduludo Melo-Animo – Colors – DJ08345 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Három nézőszögű bogárvizsgáló, Őzek kedvenc dalai – Zenélő ékszerdoboz – The fawn's song – Djeco, Álattan kreatív képkészítő – Zoology – Djeco – DJ09410, Kreatív halkészítő – I love fishes – Djeco