Misa csodás meghívója – Meghívó – Misa – Djeco

3 100 Ft

Cikkszám: 3070900036017 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Meghívó, üdvözlő lap egyenesen a Djecotól. Misa csodás meghívója – Meghívó – Misa – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Misa csodás meghívója – Meghívó – Misa – Djeco lhaj 3100 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Roulette: 27 cm – Piatnik, Aiko notesze – A/6 jegyzet füzet – Aiko notebook – Djeco, Ring – Cast – fém ördöglakat, Maffia társasjáték