Nemesis társasjáték – Tébolyfantomok kiegészítő

20 583 Ft

Cikkszám: 9786155314285 Kategória:

Leírás

A Nemesis legénységének meg kell küzdenie a Tébolyfantomokkal és az általuk a játékba hozott őrülettel. A Nemesis: Tébolyfantomok játékban a legénységed megőrülhet egy furcsa hajóhiba után. A nyomasztó és egészségtelen suttogások tragikus döntésekhez vezethetik a csapattagokat. Rajtad múlik, hogy elég sokáig megőrizd a fejed, hogy ne ess pánikba és ne öld meg magad. Ha szereted a sci-fi történeteket, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Nemesis – Tébolyfantomok kiegészítő társasjátékot! Ez a játék egy izgalmas és fordulatos űrhajós kalandra visz, ahol a legénység tagjai egy furcsa faj, a Tébolyfantomok hatására megőrülnek, és a hajó életveszélyes helyzeteibe sodródnak. A játék célja az, hogy megértsd a Tébolyfantomokat és megtaláld az útját a kimenekülésnek. A játéknak 1-5 résztvevője lehet, és ajánlott 12 éves kortól. Az átlagos játékidő 1-2 óra, így garantáltan lefoglalja a játékosokat egy jó ideig. A játék során a játékosoknak egyedül vagy csapatban kell megoldaniuk az akadályokat, és minél tovább életben maradniuk az űrhajóban. A Nemesis – Tébolyfantomok kiegészítő társasjátéknak számos díja van, amelyek elismerik a játék komplexitását és izgalmas történetét. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, és fantasztikus grafikával rendelkezik, amely még inkább elmélyíti az űrhajós élményt. Ha szereted a sci-fi történeteket, akkor ezt a játékot imádni fogod! A Nemesis – Tébolyfantomok kiegészítő társasjáték izgalmas és fordulatos kalandot ígér, amelyet a barátaiddal vagy a családoddal élvezhetsz. Ne várj tovább, vásárold meg még ma, és élvezd a Tébolyfantomokkal való küzdelmet!

Gyakori kérdések

Ár a Nemesis társasjáték – Tébolyfantomok kiegészítő lhaj 20583 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: LUNA Capital társasjáték, Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény – Ügyességi, logikai játék – Djeco, Ébredés társasjáték, Monopoly Classic társasjáték – Hasbro