Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény – Ügyességi, logikai játék – Djeco

7 130 Ft

Cikkszám: 3070900084643 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mik vannak, megoldanád? Ha szereted a kihívásokat meg a rejtvényeket, ez a gyönyörű készlet pont neked való. Legyél Te a Woodix nyertese!Ha szereted a kihívásokat meg a rejtvényeket, ez a gyönyörű készlet pont neked való. Ez a hat darab kirakó igazán megdolgoztatja a szürkeállományt, és próbára teszi a türelmet! Tartalom 6 db minőségi fából készült kirakó Ajánlott életkor: 6- 99 éves korig A Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény egy igazán izgalmas és kihívásokkal teli játék, amelyet az egész család élvezhet. Az ügyességi és logikai játék különlegessége az ördöglakatok, amelyek szinte megoldhatatlan feladatot állítanak eléjük. A játékosoknak meg kell találniuk a kulcsot, amelyet a rejtvény megoldásával lehet először kirakni a lakatból. Ezt követően sikerülhet csak kinyitni az ördöglakatot, és felfedni a rejtvényt. A Woodix gyűjtemény hat darab minőségi fából készült kirakóból áll, amelyek garantáltan megdolgoztatják a szürkeállományt. Az ajánlott életkor 6-99 éves korig terjed, így a család minden tagja részt vehet a játékban. A játékidő változó, a feladványok bonyolultságától függően. Az ördöglakatok megoldása azonban nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a logikát és a problémamegoldó képességet is. A Djeco márka garantálja a minőséget és a kreativitást. A Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény több díjat is elnyert, amely biztosítja a játékosok számára, hogy egy igazán kiváló és egyedi játékot kapnak a kezükbe. Ha szereted a kihívásokat és a rejtvényeket, akkor a Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény pont neked való! Legyél Te a Woodix nyertese, és mutasd meg, hogy mennyire ügyes vagy a logikai feladatok megoldásában. Vedd meg most és élvezd az ördöglakatok izgalmas világát a családoddal!

Gyakori kérdések

Ár a Woodix – Fa ördöglakat gyűjtemény – Ügyességi, logikai játék – Djeco lhaj 7130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Witchstone: Holdtölte kiegészítő, Háziállatos forma puzzle – Formabeillesztő – FormaBasic – Djeco, Harcmezők (Battlelands) – Ütközetek a világ romjain egyszerű társasjáték, Papageno társasjáték