Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo – DJ08527

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900085275 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Meleg van, Théo sárga pólót visel, és… Emlékszel arra, hogy mit visel Théo, és elsőként tudod felöltöztetni őt a megfelelő ruhákba? Az Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo a Djeco kínálatában található. Ez a játék célja, hogy fejlessze a hallási memóriát és a gyorsaságot. A játékosoknak meg kell hallgatniuk egy rövid leírást, majd gyorsan meg kell találniuk a megfelelő ruhát, amit a lehető leggyorsabban fel kell adniuk az egyik játékosra, Theo-ra. A játékhoz 18 Poly Pro ruha készlet és 24 kártya tartozik, amelyekkel a játékosok meg kell, hogy jelenítsék a leírást, majd megtalálják a megfelelő kiegészítőket. Ez az emlékezetfejlesztő játék nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak és fejlődjenek. A játék nagy előnye, hogy az egész család élvezheti, hiszen a játékosok száma 2-3 lehet. Az Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo ideális játék az életkorban 3-6 év közötti gyerekeknek. A játék időtartama mindössze 10 perc, így könnyen beilleszthető a gyerekek napi rutinjába. A játékszabályok 10 nyelven vannak leírva, így kiváló választás a nyelvi készségek fejlesztésére is. Az Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo kiváló lehetőség arra, hogy a gyerekek szórakozva fejlesszék a hallási memóriájukat és az észlelési képességeiket. Ez a játék nem csak szórakoztató, de egyben tanulságos is. A játék mérete 22 x 22 x 3 cm, így könnyen tárolható és szállítható. Ne habozz, vedd meg az Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo-t, és segíts a gyerekeknek fejleszteni a memóriájukat és az észlelési képességeiket!

Gyakori kérdések

Ár a Öltözködj Maci – Emlékezet fejlesztő játék – Rapido Meteo – DJ08527 lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Panda fa puzzle – Fa formapuzzle 9 db – Puzzlo Panda – DJ01821, Repülőtér – Fa puzzle 35 db – Puzzlo Airport – DJ01818, Elképesztő lovas bemutató, 200 db-os megfigyelő puzzle – Horse riding – 200 pcs – Djeco, Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256