Panda csörgő – Bébi csörgő – BabyPandi – Djeco

4 050 Ft

Cikkszám: 3070900061149 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A legkisebbek legjobb és leghasznosabb játéka! Az első szakaszokban minden szülő fontosnak tartja, hogy a baba biztonságos és fejlesztő játékokkal körülvevődve legyen. A Panda csörgő egy olyan játék, amelyet minden szülő szívesen adna a kezébe kisbabájának. Ez a csörgő egy édes kis pandafej díszíti, amely nagy kedvenc lesz a baba számára. A Panda csörgő egy kiváló minőségű termék a DJeco márkától, amely az egyik vezető gyártója a gyermekjátékoknak. A cég mindig nagy figyelmet szentel a kisbabák biztonságának és fejlesztésének, így a Pand csörgő is erre az elvre épül. A játék kialakítása és anyaghasználata megfelel a legmagasabb szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy a baba biztonságban lesz. A Panda csörgő egy olyan játék, amelyet a legkisebbek számára is ajánlott. A játék könnyen kezelhető, a baba kis kezei számára is könnyedén megfogható. A Panda csörgő hatékonyan segíti a kisbabákat az érzékelés fejlesztésében és a kézügyesség fejlesztésében. A játék nagyszerű ajándék lehet bármilyen alkalomra, például születésnapra vagy karácsonyra. A Panda csörgő nagyszerű választás lehet azoknak a szülőknek is, akik szeretnének egy olyan játékot vásárolni, amely segíti a baba fejlődését, miközben élvezik a játékot. A Panda csörgő egyedisége és hasznossága miatt már több díjat is elnyert a játékgyártók között. A DJeco cikkszáma: DJ06114. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni, amely biztonságos, fejlesztő és élvezetes, akkor a Panda csörgő a legjobb választás. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, vásárolj még ma egy Pand csörgőt a DJeco márkától!

Gyakori kérdések

Ár a Panda csörgő – Bébi csörgő – BabyPandi – Djeco lhaj 4050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Color connect – Asszociációs kártyajáték – Color connect – DJ05088, Léces építő – Puzzle – Puzzles Basic – DJ06211, BabyRaini esőbot csörgő – Djeco, Animambo – Szájharmonica – Djeco