Color connect – Asszociációs kártyajáték – Color connect – DJ05088

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900050884 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Milyen színű ez a labda? Mi van azzal az autóval? Kék, szürke, sárga… a lehetőségek világa kínálkozik, de neked is rá kell hangolódnod a partnered gondolkodásmódjára, hogy ugyanarra jusson eszedbe. Minél inkább összhangban vagytok, annál több kártyát fogtok nyerni! – Egy játék, amellyel megtanulhatod, hogyan magyarázd meg a döntéseidet. – Egy játék, amellyel megtanulhatod megérteni, hogyan gondolkodik a csapattársad. A játékhoz valószínűleg nem szükséges különösebb társaság vagy speciális tudás, mindenki könnyen megtanulhatja a játék szabályait. A játék időtartama általában 20-30 perc, így a játékosoknak elegendő idő áll rendelkezésükre, hogy összehangolják gondolataikat és kitalálják a megfelelő színeket. A Color connect – Asszociációs kártyajáték – elnyerte a 2019-es TOTY játékot az év társasjátéka kategóriában, amely ismételten bizonyítja a játék magas minőségét és szórakoztató tartalmát. Ha szeretné meglepni barátait, családját vagy csak egy szórakoztató estét keres, a Color connect – Asszociációs kártyajáték – ebben segíthet. A játék funky dizájnja és színes szettje garantálja a játék varázslatos élményét mindenki számára. A játék segít az idő kellemes eltöltésében, és a csapatmunka és az együttműködés készségeit is fejleszti. A játék kiváló ajándékötlet mind fiataloknak, mind idősebbeknek, és ideális játék minden évszakban és alkalmazásra. A Color connect – Asszociációs kártyajáték – ideális választás mindenki számára, aki szereti a szórakozást és szeretne egy kicsit szakítani a mindennapi rutinból. A játék könnyen használható, könnyen megtanulható és szórakoztató, így garantálja, hogy mindenki jól szórakozik. Ne habozzon tovább, és szerezze be a Color connect – Asszociációs kártyajáték – játékot most, és élvezze a játék varázslatos világát!

Gyakori kérdések

Ár a Color connect – Asszociációs kártyajáték – Color connect – DJ05088 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Cuki állatok – Formaberakó – Woodypets Djeco – DJ01051, Dob – Drum .Animambo – Djeco, Macifüles rágóka – Rágóka – BabyChew – Djeco, Baglyos Kalimba – Calimba – Djeco