Pandemic Legacy 2. évad társasjáték – fekete dobozos – magyar kiadás

16 833 Ft

Cikkszám: 5999556751892 Kategória:
Mark: Gémklub

Leírás

Egy kooperációs játék kettőtől négy fő részére, mely végigvezet egy történeten melyben a fő motívum a túlélés minden áron. A Pandemic Legacy 2. évad társasjáték egy kihívást nyújtó, izgalmas játék, amelyben egy csapatot kell vezetni a világ megmentése érdekében. A játékban a játszók szerepjátékos stílusban élhetik át az expedíció izgalmas eseményeit, és döntéseikkel befolyásolhatják a világ sorsát. A játékot magyar nyelvű kiadásban kaphatod meg, így a játékmenet és a szabályok is egyszerűbben érthetőek. A játékot 2-4 játékos játszhatják, és 14 éves kortól ajánlott. A játékidő kb. 60-90 perc, de a játékmenet függ a játékosok döntéseitől és a játék kimenetelétől. A Pandemic Legacy 2. évad társasjáték több díjat is elnyert az évek során, és nem véletlenül. A játék kihívást nyújt, izgalmas és fordulatos, és mindig más eredménnyel zárulhat. A játék tartalma gazdag, és rengeteg lehetőséget kínál a játékosoknak. Ha szereted a stratégiai játékokat, és kihívást keresel, akkor a Pandemic Legacy 2. évad társasjáték a te játékod lehet. Ismerd meg a világ sötét oldalát, és próbáld meg megmenteni az emberiséget. A játék garantáltan lefoglalja majd a figyelmedet, és izgalmas élményekkel gazdagítja az estéidet. Szerezz be egy példányt a játékból, és élvezd a Pandemic világát!

Gyakori kérdések

Ár a Pandemic Legacy 2. évad társasjáték – fekete dobozos – magyar kiadás lhaj 16833 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Pozitivity Fókusz társasjáték, Sherlock: A halál ünnepi szele társasjáték, Beez – Mééz társasjáték, Activity óvodásoknak társasjáték