Patentos fa – Finommotorika – Clipaclip – Djeco

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900016620 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Pattintsd a fatáblára az állatokat és növényeket! Színpompás készségfejlesztő játék. A Djeco újabb szuper készségfejlesztő játékkal jelentkezik. Az aranyos állatkákat és növényeket patentok segítségével kell a gyerekeknek a fatáblára helyezni, kedvük szerint kombinálva azokat. Színpompás játék, ami biztosan leköti a kicsik figyelmét. A Djeco Clipaclip játék egy színpompás fa játék, amely segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében. A játék célja, hogy a gyerekek pattintsák fel a fa táblára az aranyos állatkákat és növényeket. A patentok segítségével a gyerekek kedvük szerint kombinálhatják ezeket az elemeket. A játék kiválóan alkalmas 3 éves kortól kezdve egészen 6 éves korig. A játék könnyen játszható és nagyon szórakoztató, így a gyerekek órákat tölthetnek vele, miközben fejlesztik a finommotorikájukat. A játék segítségével a gyerekek javíthatják a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat is. A Djeco Clipaclip játék egy nagyon minőségi fa játék, amely garantáltan hosszú évekig szolgálja majd a gyerekeket. A játék méretei kompaktak, így könnyen tárolható a játék egy dobozban vagy polcon. A Djeco márka termékei közül a Clipaclip játék egy igazán tartalmas és szórakoztató játék, amely segít a gyerekeknek kibontakoztatni a kreativitásukat és javítani a finommotorikus készségeiket. A Djeco Clipaclip játék elnyerte a Tillywig Brain Child díjat is, ami a játék kiváló minőségét és innovatív jellegét dicséri. Ha szeretnéd, hogy a gyereked fejlesztő játékokkal töltsön el időt, akkor a Djeco Clipaclip játék a tökéletes választás. Vásárold meg most a gekkotoys.hu webshopban és tedd boldoggá a gyerekeket egy újabb szuper játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Patentos fa – Finommotorika – Clipaclip – Djeco lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Készítsünk csodás képeket – Kollázs technika – So pop – Djeco, Eldorádó legendája: Veszély a láthatáron kiegészítő, Kicsik művészkészlete – Művész készlet – Box of colours for toddlers – DJ09010, Witchstone társasjáték