Schotten Totten 2 – Váratlan Várostrom kártyajáték – Iello

4 510 Ft

Cikkszám: 3760175514043 Kategória:
Mark: Iello

Leírás

Kezdődjék egy igazán izgalmas skót csetepaté! Ha pár méterrel arrébb rugdosnánk a határköveket, akkor megnövelhetnénk területünket. Kifejezetten jó ötletnek tűnik elsőre, de kár, hogy a szomszéd klán is pont ezt találta ki… Hát mit képzelnek ezek?! Vesd bele magad egy kaotikus pofonparádéba, de ne aggódj, az egész klán támogatását élvezed. Mutasd meg a fránya szomszédoknak, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Irányítsd a legbelevalóbb legényeket, és védjük meg együtt a falunk dicsőségét! A Schotten Totten egy örökzöld taktikai kártyajáték, amely gyönyörű grafikájával, gyors és izgalmas játékmenetével parádés szórakozást biztosít. Védd meg a területeid, küzdj meg a szomszédoddal és győzeledelmeskedj! Légy te a legügyesebb, taktikázz okosan! A Schotten Totten 1 a legjobb választás azoknak, akik szeretnének egy izgalmas és gyors taktikai kártyajátékot játszani. A gyönyörű grafikával ellátott kártyacsomag 54 klánkártyát, 10 taktikai kártyát, 9 kőkártyát és 2 segédkártyát tartalmaz, amelyekkel a játékosok egymás ellen küzdhetnek. Az egyszerű játékszabályok miatt már 8 éves kortól ajánlott, így a család minden tagja bekapcsolódhat a játékba. A játékidő mindössze 20 perc, így akár többször is lejátszható egy este alatt. A 2 játékos számára tervezett játék kihívást jelent, hiszen egymás ellen kell küzdeniük, miközben megvédik a saját területeiket. A Schotten Totten 1 kártyajáték egyedülálló módon ötvözi az ötletes taktikát a kaotikus játékmenettel, így minden játék izgalmas és kiszámíthatatlan. A társasjáték elnyerte a Golden Geek Awards 2005 legjobb kétjátékos társasjátéka díját, amely bizonyítja, hogy a Schotten Totten 1 egy igazán kiváló játék. A kártyavédők segítenek megőrizni a játék állapotát, így a játékosok évekig élvezhetik a játékot. Vedd meg a Schotten Totten 1 kártyajátékot, és tedd próbára a taktikai és stratégiai képességeidet! Küzdj meg a szomszédoddal, védd meg a területeidet és légy a legjobb klán a faluban. A Schotten Totten 1 kártyajáték a legjobb választás, ha egy izgalmas és kihívást jelentő játékra vágysz!

Gyakori kérdések

Ár a Schotten Totten 2 – Váratlan Várostrom kártyajáték – Iello lhaj 4510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Képérzék társasjáték – 2020 év társasjátéka, Nagyon T-Rex! társasjáték, Potomac – Kooperációs társasjáték – Potomac – Djeco, Társasjátékok – Ludo & co junior – Djeco