Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték

5 790 Ft

Cikkszám: 5999556753292 Kategóriák: ,

Leírás

Készen állsz folytatni ott, ahol a Sherlock Holmes: Négy nyomozás abbamaradt? Akkor ne keress tovább, itt a Sherlock Holmes és Moriarty: Társak! Ebben a könyvben nem csak Holmes és Watson szerepében játszhatsz, hanem most már Moriarty-t is választhatod! Ő különös körülmények között csatlakozott a csapathoz. Kérdezd ki a gyanúsítottakat anélkül, hogy félnél, hogy megbántod őket, tudván, hogy a kényszerítés és fenyegetés képessége hasznos információkhoz vezet! Meg fogod oldani az ügyeket a főellenséged segítségével? És vajon tényleg megváltoztatta a szokásait? Vagy valami baljóslatú dologra készül? 1 játékos részére, ajánljuk 10 éves kortól. Ha szereted a detektív történeteket, és szeretsz belebújni a karakterek bőrébe, akkor a Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték neked való! Ez a játék egy kombinált képregény, amelyben a döntéseid irányítják a történet fejlődését. A játékmenet egyszerű: kövesd a képregény paneljeit, döntéseket hozz és oldd meg a rejtélyeket, miközben vizuális érzékelésedet használod a nyomok összegyűjtésére és a rejtvények megoldására. A játékban Sherlock Holmes-t Morcar grófja béreli fel, hogy kísérje őt a London és Liverpool közötti vonatútján. De ez a vonatút sok rejtélyes dolgot tartogat: lopott gyémántok, halálesetek, rablások. Szerencsére az útra elkíséri őt hű társa, Dr. Watson is, de felbukkan egy régi ellenség, Moriarty is ugyanazon vonattal utazik. Mindhárom szereplő bőrébe belebújhatsz a játék során, így te irányítod a történetet. A játék ajánlott életkor 10 évestől, és egy játékos részére készült. A játékidő változó, és attól függ, hogy milyen gyorsan haladsz a történetben. Azonban garantáltan lebilincselő élményt nyújt azoknak, akik szeretik a detektív történeteket, és szeretnek belebújni a karakterek bőrébe. A Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték már elnyerte a játékosok tetszését, és számos díjat is nyert, mint például az International Gamers Award-t, a Golden Geek Award-t és a Dice Tower Award-t. Próbáld ki te is, és fedezd fel a rejtélyeket a London és Liverpool közötti vonatút során!

Gyakori kérdések

Ár a Sherlock & Moriarty – Társak társasjáték lhaj 5790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Pingvincsúszda – Penguins on Ice logikai játék, Törj Be! Eiffel torony társasjáték, Villamos dilemma extrém partijáték, O'Gear – Cast – fém ördöglakat

Társasjátékok - Hasonló termékek: Törj Be! Eiffel torony társasjáték, Hangadó társasjáték, Premium Card Game Card Sleeves (63.5x88mm) – 50db – MDG-7077, Bristol 1350 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 4.