Simisd és nyomd – Képalkotás szimmetriával – To smooth and squish Djeco – DJ00080

9 960 Ft

Cikkszám: 3070900000803 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Simisd és nyomd – Képalkotás szimmetriával festőkészletével 4 nagy állatot fedezhetsz fel és festhetsz meg szép színekkel. A festéklapot a festékkel együtt tartalmazza, melyek 30 ml-es gouache palackokban vannak. A csomagban megtalálhatók továbbá szivacsok, matricák, paletta, védőkendő és egy lépésről lépésre útmutató füzet. A játék 3 éves kortól ajánlott. A festéshez speciális nedvszívó papír és nagyméretű lapok állnak rendelkezésre. A műanyag kendő védi az asztalt a festék foltosodásától. A készletben minden szükséges eszközt megtalálsz, hogy igazán szórakoztató és kreatív élményben legyen részed. Fedezd fel a festés varázslatos világát a Djeco termékével!

Gyakori kérdések

Ár a Simisd és nyomd – Képalkotás szimmetriával – To smooth and squish Djeco – DJ00080 lhaj 9960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Djeco papírtáska kicsi Djeco – DJ05926, Cicás szélcsengő – Csináld magad – Kitty – Kitty Djeco – DJ07955, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Cars – matricás könyv – Djeco