Steve szivárvány tolla – Hat színű golyóstoll – Steve rainbow pen – DD03777

1 970 Ft

Cikkszám: 3070900037779 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Gyönyörű zselés toll 6 különböző színnel és szép illusztrációkkal a kalózok témájában. A Steve szivárvány tolla egy remek játék, amelyet bármelyik korosztály szívesen használ. A hat színű golyóstoll nemcsak szép, hanem nagyon praktikus is. A gyerekek számára különösen fontos, hogy minden ötletüket színesben írják le, ezért az ilyen tollak különösen népszerűek a kicsik körében. A Steve rainbow pen zselés toll hat különböző színnel rendelkezik, így lehetőség van az ötletek színes megjelenítésére. A tollon található kalózok témájú illusztrációk kifejezetten vonzóak a kalandokat kedvelő gyerekek számára. A Djeco márka termékei között megtalálható Steve szivárvány tolla egyedi és szép kialakításával azonnal magára vonja a figyelmet. A toll kényelmesen használható és megbízható minőséget nyújt, így a játék időtartama alatt biztosan nem fogunk csalódni. A Steve szivárvány tolla akár egyedül, akár társaságban is használható. A hat színű toll lehetőséget ad arra, hogy a játékosok különböző színű tollakkal dolgozzanak, így könnyebb elkülöníteni az ötleteket és a terveket. A játék időtartama attól függ, hogy milyen hosszúra tervezik a játékot, de a toll minősége miatt biztosan sokáig szolgál majd. A Steve szivárvány tolla több díjat is elnyert, ami azt jelenti, hogy egy nagyon népszerű és kiváló minőségű játékról van szó. A Djeco márka termékei általában nagy sikert aratnak a gyerekek és a szülők körében is, mert minőségi és egyedi játékokat kínálnak. A DD03777 cikkszámmal ellátott Steve szivárvány tolla is ide tartozik, így biztosak lehetünk benne, hogy egy jó választás, ha gyerekeknek vagy magunknak szeretnénk vásárolni egy szép, praktikus és minőségi játékot.

Gyakori kérdések

Ár a Steve szivárvány tolla – Hat színű golyóstoll – Steve rainbow pen – DD03777 lhaj 1970 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Kazettás mandalák – Mandala – Rosette mandalas, Ecsetfilc 10 lányos szín – Kétoldalú filctoll – 10 felt brushes – Girl – Djeco, Körök körben – Origami – Round and round – Djeco – DJ09056, Spirálok – Kreatív készlet – Spirals – 10 themes block – Djeco