Szivárvány zselés toll készlet – 6 szivárvány színben – 6 rainbow gel pens – DD03787

2 860 Ft

Cikkszám: 3070900037878 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy doboz 6 db zselés toll szivárványszínű színben. Minden toll 6 színnel rendelkezik, amelyek használat közben fokozatosan változnak. A Djeco Szivárvány zselés toll készlet egy fantasztikus választás minden kreatív gyermek számára! A tollakat egy átlátszó tokban találod, így mindig láthatod, mennyi tinta maradt a tollban. A tollak mindegyike 6 különböző színnel rendelkezik, amelyek fokozatosan változnak használat közben. A zselés tinta folyamatos áramlása biztosítja a tiszta, éles írást, így minden rajz vagy írás pontosan és szépen fog kinézni. A Szivárvány zselés toll készlet 6 különböző színben érhető el, így mindenki megtalálhatja a saját kedvenc színeit. A tollak használata egyszerű és kényelmes, így a gyerekek könnyedén használhatják őket az iskolában vagy otthon is. A Djeco márka minőségi és kreatív játékokat kínál, amelyek szórakoztatóak és tanulságosak is egyben. A Szivárvány zselés toll készlet egy kiváló példa erre, hiszen a gyerekek nem csak rajzolhatnak és írhatnak velük, de közben fejlődik a kreativitásuk és kézügyességük is. Ajánlott korosztály: 5 éves kortól. Játékidő: nincs meghatározva. A Djeco Szivárvány zselés toll készlet elnyerte az Év Játéka díjat is, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi és népszerű terméket választasz a gyermekednek. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreativitása és kézügyessége fejlődjön, akkor a Djeco Szivárvány zselés toll készlet a tökéletes választás. Az éles és tiszta írás mellett a gyerekek élvezhetik a szivárvány minden színét, így garantáltan szórakoztató és tanulságos időt töltenek majd el a tollakkal. Rendeld meg most, és nézd meg, hogyan fejlődik a gyermeked kreativitása és kézügyessége!

Gyakori kérdések

Ár a Szivárvány zselés toll készlet – 6 szivárvány színben – 6 rainbow gel pens – DD03787 lhaj 2860 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Csodálatos virágok – Művész színező – Blooms – DJ08692, Élet az erdőben – Csináld magad – Wood – DJ08001, Varázslatos sörények – Kollázs készítő – Magic manes – Djeco, Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477