Szivecskés karóra – Gyermek karóra – Heart – DD00421

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900004214 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez a meseszép karóra segít neked az analóg óra megtanulásában. Szivecskés karóra – Gyermek karóra – Heart – DD00421 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Szivecskés karóra – Gyermek karóra – Heart – DD00421 lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyerekszoba dekoráció - Hasonló termékek: Cicás ébresztő óra – Ébresztő óra – Little Cat – DD00400, Tavaszi függődísz – Szoba dekoráció – Spring – Djeco, G – Pávás betű – G – Peacock letter – Djeco, Rókás zenedoboz – Forgó zenélő – Fox Melody