Szörny csapat – Csináld magad – Team monsters – DJ08006

4 050 Ft

Cikkszám: 3070900080065 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív készlet különféle kartondarabokkal, amelyeket kiszínezhetsz és összerakhatsz, hogy vicces és rendkívüli szörnyek egész sorát alkothasd meg. A színezés minden kreatív szórakozása kombinálva a 3D-s tárgyak építésének lehetőségével. Órákig tartó kreativitást és szórakozást kínál! A Djeco Szörny csapat készlete egy fantasztikus kreatív játék, amelyben a gyerekek szabadon alkothatnak és megépíthetik saját szörny csapatukat. A készlet tartalmaz különféle kartonalkatrészeket, amelyeket a gyerekek színezhetnek és összerakhatnak, hogy egyedülálló és személyre szabott szörnyeket hozzanak létre. A Szörny csapat készlet színezése kreatív örömökkel teli élmény, amelyet a 3D-s alkotás élménye egészít ki. A készlet egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek kifejezzék kreativitásukat és megtanulják, hogyan lehet saját játékot készíteni. A készlet összeszerelése rendkívül egyszerű – ragasztó és olló nélkül is elvégezhető – és a vastag, erős kartonból készült, előre kivágott elemeknek köszönhetően a gyerekek könnyen összerakhatják a szörnyeket. A készlet színes útmutatót tartalmaz, amely részletesen bemutatja az egyes alkatrészek összeszerelését és a festési sablonokat is tartalmazza. A Szörny csapat készlet az 5 éves korosztály számára ajánlott, a csomagolási méret: 26 x 26 x 2 cm. A Djeco márka kiváló minőségű termékeiről ismert, és a Szörny csapat készlete sem kivétel. A készlet kiváló minőségű kartonból készült, és a színek élénkek és élénk. A gyerekek szabadon alkothatnak és megépíthetik saját szörny csapatukat, és az elkészült játék garantáltan órákig biztosítja a szórakozást. A készlet elnyerte a 2019-es Parents ‘Choice Gold Award díjat, amely megerősíti a Djeco által nyújtott minőséget és értéket. A Szörny csapat készlet fantasztikus ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni és kreatívak. A játék megépítése és színezése garantáltan órákig lekötő és szórakoztató elfoglaltságot nyújt. A Djeco Szörny csapat készlete egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek kifejezzék kreativitásukat és megtanulják, hogyan lehet saját játékot készíteni. A készlet megszerzése azonnal elérhető ezen a weboldalon: gekkotoys.hu.

Gyakori kérdések

Ár a Szörny csapat – Csináld magad – Team monsters – DJ08006 lhaj 4050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Kedves királynők – Hajtogatás – Lovely queens – Djeco, Állatok farsangja – Képalkotás csillámporral – Carnival of the animals – DJ09524, Unikornisok – Tetoválás – Unicorns – Djeco, Egyiptom – Képalkotás filccel – Egypt – DJ09476