Szövegkiemelő mini – Neon 6 db – 6 neon gel fluo highlighters – Djeco – DD03757

2 590 Ft

Cikkszám: 3070900037571 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Dobd fel a tanulni valót ezekkel a csodás neon színekkel. Kis méretének köszönhetően bárhol elfér. A Djeco bemutatja legújabb termékét, a Szövegkiemelő mini – Neon 6 db-ot, amely egy kis, praktikus méretű, 6 darabos szettet tartalmaz, ideális szövegek jelölésére! A készlet hat neon szövegkiemelő tollat tartalmaz, amelyek a rózsaszín, lila, narancssárga, sárga, zöld és kék színekben érhetőek el. Ez a szövegkiemelő mini készlet kiváló ajándék a diákoknak, az irodai dolgozóknak és bármelyik olyan személynek, aki szeretné feldobni a munkaasztalát vagy iskolai felszerelését. A kis méret miatt könnyen hordozható, így bármikor magaddal viheted és használhatod, akár utazás közben, akár az irodában vagy az iskolában. A Djeco termékei minőségi anyagokból készülnek, és mindegyikük az innovatív és modern design jegyében készült. A Szövegkiemelő mini – Neon 6 db is ilyen, és biztosan elnyeri majd mindenki tetszését, aki a vidám és színes dolgokat szereti. A Szövegkiemelő mini – Neon 6 db ideális játék minden korosztály számára, a fiataloktól az idősebbekig, és kiválóan alkalmas az iskolai, munkahelyi vagy otthoni használatra. A szép, élénk színekkel nemcsak a szövegeket lehet kiemelni, hanem remekül alkalmasak színes rajzok, jegyzetek és kreatív munkák elkészítésére is. Ha szeretnéd kikerekíteni a munkaasztalad vagy iskolai felszerelésed, akkor a Szövegkiemelő mini – Neon 6 db készlet tökéletes választás számodra. A Djeco minőségi és trendi termékei mindig is a legjobbat kínálják, és a Szövegkiemelő mini – Neon 6 db sem kivétel!

Gyakori kérdések

Ár a Szövegkiemelő mini – Neon 6 db – 6 neon gel fluo highlighters – Djeco – DD03757 lhaj 2590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: A család fája – Csináld magad – A family tree to create – FSC MIX – DJ07914, Fedora ragasztószalag – Fedora masking tape – Djeco, Karib tenger – Csillogó mozaikkép készítés – Caribbean – DJ09427, Üzenet bélyegző – Írószer – Lam message stamps – DD03626