T.I.M.E. Stories: Az Endurance expedíció kiegészítő

4 213 Ft

Cikkszám: 9a3f056e00f4 Kategória:
Mark: Gémklub

Leírás

Az Endurance eltűnt valahol a tengeren! Mi történt valójában a brit Birodalmi Transzantarktiszi Expedícióval? A T.I.M.E. Stories: Az Endurance expedíció kiegészítő egy fantasztikus lehetőség arra, hogy tovább mélyítsd az élményt, amit az alapjáték nyújt. Az Endurance eltűnése megfogott mindenkit, és most végre te is részese lehetsz a nyomozásnak. A brit Birodalmi Transzantarktiszi Expedíció története tele van izgalommal, veszéllyel és rejtélyekkel, amelyeket neked kell megoldanod. A játékot minimum 2 fővel lehet játszani, és ajánlott korosztály 14 éves kortól. A játékidő hosszú, akár 90-120 perc is lehet, de garantáltan leköt majd téged és barátaidat az egész idő alatt. A játék során nem csak az izgalmas történeten kell végigjutnod, hanem stratégiai döntéseket is kell hoznod, amelyek hatással lesznek a játék kimenetelére. Az alapjáték elnyerte az Év Játéka jelölést 2015-ben, és további 4 jelölést kapott az elmúlt évek során. Ez önmagában is bizonyítja, hogy mennyire izgalmas és magával ragadó a T.I.M.E. Stories, és az Endurance expedíció kiegészítő csak tovább fokozza a játékélményt. Ha szereted az izgalmas nyomozós játékokat és a rejtélyeket, akkor a T.I.M.E. Stories: Az Endurance expedíció kiegészítőt mindenképpen ki kell próbálnod. Ne hagyd ki az életedből ezt a fantasztikus játékot, és élvezd az izgalmas kalandokat barátaiddal együtt!

Gyakori kérdések

Ár a T.I.M.E. Stories: Az Endurance expedíció kiegészítő lhaj 4213 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Fedőnevek – Codenames társasjáték, Klask ügyességi társasjáték, Munchkin Cthulhu társasjáték, Stone Age Junior társasjáték