Ujjfesték – 6 db csillámos szín – 6 tubes of finger paint – Glitter – DJ09017

6 950 Ft

Cikkszám: 3070900090170 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A 18 hónapos és annál idősebb kicsiknek szánt, csillogó ujjfestő készlet. Tökéletes a ragyogó kezdő művészeknek! A Djeco Ujjfesték készlet egy fantasztikus lehetőség a kisgyermekeknek, hogy kreatív oldalukat még inkább kibontakoztathassák. A készlet 6 db nagy tubus ujjfestéket tartalmaz, melyek mindegyike csillámos színű, így a gyerekeknek garantáltan nagy örömet fognak okozni a ragyogó színek. A készlet egy palettával is rendelkezik, amelyen a festékeket kikeverhetik, így még színesebb műveket hozhatnak létre. Az ujjfesték készlet ajánlott életkora +18 hónap, így már az apró kezek is könnyedén használhatják. A kreatív játék segít a gyermekeknek a finommotorikus képességek fejlesztésében, míg a saját alkotásaik elkészítése inspiráló élményt nyújt számukra. A Djeco márka termékei közül kiemelkedik ez az ujjfesték készlet a csillogásával, valamint a minőségi festékekkel, melyek könnyen moshatók és nem tartalmaznak káros anyagokat. Az egész család számára fantasztikus kikapcsolódást jelenthet az alkotás, köszönhetően annak, hogy a készletben található színek és festékek könnyen összeilleszthetők és kombinálhatók. A Djeco Ujjfesték készlet már több díjat is elnyert, mint például az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award, az International Design Excellence Award és a Creative Child Awards Preferred Choice Award. Ez bizonyítja a termék minőségét és a gyermekek számára nyújtott fantasztikus játékélményt. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy gyermekeid saját kezűleg alkothassanak, és ajándékozd meg őket a Djeco Ujjfesték készlettel, hogy inspiráló élményt nyújthass nekik és minőségi időt tölthessetek együtt!

Gyakori kérdések

Ár a Ujjfesték – 6 db csillámos szín – 6 tubes of finger paint – Glitter – DJ09017 lhaj 6950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: 3D origami készlet, Cica (nagy) – Creagami, Állatos kreatív boksz – 6 az 1-ben – Animal houses – DJ09293, Szivárvány halak – Homokszóró csillámporal – Fish rainbows – Djeco, Chichi egyedi tolltartója – Chichi pencil case – Djeco